numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26. 12. 2017

Če se boste trudili biti takšni kot so drugi, ne boste nikoli to, kar ste vi!

Čas je za nove začetke, predvsem na osebni ravni. Da naredimo korak bližje k sebi, upoštevamo svoje želje in vse manj tisto, kar nam ne ugaja, morda celo povzroča tesnobo, vendar smo mislili, da moramo biti takšni. Najprej uporabimo nov pristop pri starih stvareh, ki nas ne osrečujejo kot si želimo ali nam ne dajo tega, kar si želimo. Tam, kjer smo se ustavljali, ker si po svoje nismo upali, po »moram« varianti pa nam je bilo težko. Ugotavljate, da si dobesedno sami zavirate poslovni uspeh in srečo v odnosih? Ni se vam potrebno učiti novih strategij komunikacije in delovanja. Pozdravite svojo preteklost! Sicer tudi novih znanj ne boste mogli uporabiti. Če ne veste, kako bi to storili sami, poklonite si za Božično in novoletno darilo sklop terapij pri dobrem psihoterapevtu ali družinskem terapevtu. Čas od sedaj pa do prve tretjine januarja je namenjen temu, da si postavimo novo bazo, na kateri bomo postavljali svojo prihodnost. In te baze žal ne gradimo z željami ali zgolj z naučenimi strategijami. Predvsem jo gradimo z vzorci iz otroštva in količino ljubezni do sebe. Z nezaceljenimi ranami si težko zgradimo kaj bistveno drugačnega. Naj vam ne bo žal časa in denarja zase. Danes začnite s celjenjem ran in se naročite pri strokovnjaku. Verjemite – ozdravljena preteklost je pomembnejša od novega avtomobila. Energije tega dne bodo še dodatno spodbujale željo po pristnosti. Na vseh področjih. Mudilo se nam bo k sebi, takoj bomo skočili…. Zato previdneje tudi v prometu! Predvsem osebe, ki imate v svoji numerični kodi števili 5 in 7. Predvsem so danes na udaru odnosi s pomembnimi ženskami (npr.: mamo, sestro, hčerko, šefico, prijateljico, partnerko, ljubico…).

LJUBEZEN:

Naredite nekaj norega, nekaj pristnega, nekaj originalnega za svojega partnerja. Nekaj, kar vaju bo še dolgo povezovalo, ko se bosta spominjala dogodka. Če se res ničesar ne spomnite, mu kupite vsaj darilo. Ni potrebno, da je drago ali veliko, vsekakor pa naj bo originalno! Nekaj, kar bo imelo vrednost zgolj za vaju.

Samskim svetujem, da ste pogumni. Pokažite, kaj si želite, kaj čutite. Se bojite, da ne boste dobili enakega odgovora? Nič hudega. Vsekakor je vsak odgovor boljši kot negotovost. Brez poguma ne bo nič.

ZDRAVJE:

Energije dneva so bolj impulzivne, pa se zgodi, da skočimo preden pogledamo kam. Vse to lahko povzroča glavobole, pa tudi manjše poškodbe. Previdneje predvsem v prometu; brez izsiljevanja in hitrega speljevanja, kot da lovimo zadnje sekunde življenja. Prisluhnimo svojim občutkom in delujmo v skladu s čustvi. Vztrajanje na poti, ki ni naša in druženje z ljudmi, ki nam niso blizu, nam jemlje energijo in s tem zdravje. Ob zadrževanju pravih čustev pa srce otopi. Vendar nam tudi k svoji večji pristnosti ni potrebno zdrveti kot čredi konj, ki jo spustijo iz ograde.

DENAR:

Morda boste nepremišljeno trošili in zapravljali. Ni vam potrebno kupovati naklonjenosti ljudi z bogatimi darili. To po navadi ne daje rezultatov. Nič raje nas nimajo, povrhu vsega pa zaradi tega tudi mi sami nimamo nič raje sebe. Darilo naj izraža našo naklonjenost in pozornost. Osebno menim, da imajo lastnoročno narejena darila največjo vrednost. (Razen hiše in avtodoma, seveda. Vendar mi ju nihče noče podariti heh.)

KARIERA:

Morda se boste prav danes tudi v službi postavili zase. Kljub morebitnim strahovom. Sledite svojo pot in nikar ne pristajajte na nekaj, kar veste, da vam ne ustreza in da tega na takšen način ne želite delati. Zaradi želje po uspehu ne igrajte osebe, kar vi niste in ne počnite stvari na način, ki nasprotuje vašemu značaju in temperamentu. Uspeh bo majhen, izguba pa velika. Bodite to, kar ste. Povejte, kar vam leži na duši, vendar ne zanetite vojne. Imeli boste dovolj energije, da boste opravili tudi s stvarmi, ki vam ne dišijo najbolj.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ko pozdravimo svojo dušo, damo s tem tudi najboljšo doto svojim otrokom. Kajti vzorci se prenašajo. Večinoma naša vzgoja ne spodbuja osebne odgovornosti in osebne svobode, ki je osnova za ljubezen in zdravo samopodobo. Vse preveč je pomembno, kaj jim damo in vse premalo, na kakšen način jim to damo. Temelji na kritiki in vsiljevanju edinega pravega načina delovanja, ki nima z otrokom pogosto nič skupnega. Kritika ubija njegovo ustvarjalnost in dober stik. Vzgajamo pridne otroke, ki pa na račun tega izgubijo sebe. Vendar imamo starši večinoma radi svoje otroke. Le da ne znamo imeti radi dovolj in na bolj spodbuden način. Ker tega tudi sami nismo izkusili. Ni važno, koliko knjig ste prebrali, na koliko seminarjih ste bili – dokler ste sami notranje prazni in lačni ljubezni, je ne morete pokazati in dati na zdravi način svojemu otroku. Le ljudje, ki so pozdravili svoje stare bolečine, se sprejeli in vzljubili, lahko dajo ljubezen svojemu otroku. Sicer bo naš način izražanja ljubezni vedno nekakšen zamaskiran vzorec strahu in nezadostnosti, ki pa otroku povzroča velike težave. Pogosto smo izčrpani od zahtev tega sveta, utrujeni in žalostni in niti ne vemo, kako bi lahko bili do otrok boljši. Če ne veste, kaj storiti – resnično vam predlagam, da vsaj 1x na mesec odigrate z njimi igrico Jaz sem. Povrnili si boste delček svoje moči in aktivirali jo boste pri njih.

PRIJATELJSTVO:

Poprosite prijatelje za kakšno pomoč ali uslugo. Hitro boste videli, kdo se bo odzval in kdo prihaja k vam zgolj z računico v roki. Predvsem boste spoznali, kje in v kakšnih odnosih ste pravzaprav s prijatelji. Kdo vam je bolj blizu in kdo nekoliko manj. Z nekom radi nakupujemo ali gremo na izlet, vendar tej osebi ne zaupamo določenih osebnih stvari. S kom drugim se radi pogovarjamo, medtem ko drugih skupnih interesov nimamo. Vse je ok, dokler ne pričakujemo, da mora ena oseba izpolnjevati vsa naša pričakovanja. Ali dokler ta oseba ne zahteva, da smo v vseh točkah takšni, kot to njej ustreza. Je pa danes krasni dan za druženje in skupno interesno dejavnost: petje, šport…

SPLOŠNO POČUTJE:

Najverjetneje bomo čutili nov val življenjske energije in moči. Uporabimo jo za kreativno delovanje, nastope, akcijo. Za to, da izbiramo in jasno izrazimo, kaj je naše in kaj ne. Kaj resonira z nami in kaj ne. Vendar se ne zaletavajte z glavo v steno kot kozlički. Naj ta moč ne vodi vas, ampak jo kontrolirajte vi!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.