numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26.2.2018

Če znamo združiti čustva in racionalnost, logiko in intuicijo, smo opremljeni za vse situacije.

Danes je dan za delo z ljudmi, predvsem na področju svetovanja, zdravljenja in negovanja. Zato bodo najuspešnejši svetovalci, zdravniki in zdravilci. Prav tako je to dober dan za frizerje kot tudi za obisk kozmetičnega salona. Danes bomo uspešneje združevali logiko ter intuicijo, razum in čustva, pa smo lahko zelo uspešni tudi pri različnih investicijah. Čeprav bomo zelo senzibilni, se bomo hitreje prilagajali trenutnim situacijam in lažje premagovali ovire. Tudi s pomočjo čutnega zaznavanja in intuicije. Sicer bomo hitro razmišljali, odločali se bomo pa predvsem na podlagi trenutnih čustvenih impulzov, zato za kakšna pomembna poslovna srečanja in trda pogajanja dan ni najbolj primeren.


LJUBEZEN:

Nevarnost tega dne je v tem, da zaradi občutljivosti zapademo v moraliziranje in vzbujanje občutkov krivde. To ubija ljubezen. Kot tudi odrekanje spolnosti zaradi kaznovanja partnerja. Zaradi dolgega obdobja prisilne vzdržnosti nas ne bo nič bolj razumel in ljubil. Pretirana izbirčnost in težnja po popolnosti, ki nikjer ne obstaja razen v doktor romanih, je sigurni recept za čustveno trpljenje in žalost. Avanture in izvenzakonski izleti pa večinoma puščajo naše srce in dušo prazno in lačno ljubezni.

ZDRAVJE:

Če imate kakršnekoli težave, pojdite k zdravniku. Danes bo vsem zraven strokovnega znanja v pomoč tudi intuicija. Pa se lahko zgodi, da po daljšem času in po večih neuspehih, zdravniki končno postavijo pravilno diagnozo in ugotovijo vzrok vaših težav. To je dober čas za zdravljenje tako psihe kot telesa.

DENAR:

Možna je kakšna dobra investicija, vendar z nikomer ne zaidite v kakšno skupno naložbo. Delujte sami.

KARIERA:

Čustvena intuicija je bistveno hitrejša od racionalnega uma. Je naša evolucijska inteligenca, ki varuje naše preživetje. Najuspešnejši svetovni poslovneži trdijo, da je intuicija njihova stalna pomočnica.
Vprašajte se:

  1. Kakšne vrste živali so vaši tekmeci ali nasprotniki?
  2. Kakšna žival morate biti vi sami, če želite preživeti in uspeti v njihovem krogu?
  3. Kakšno okolje bi bilo najbolj izzivalno za vašega živalskega nasprotnika?

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Most do svojih dragih gradimo s poslušanjem, ne pa s pridiganjem in moraliziranjem. Dober dan za igranje igrice Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

Verjetno bomo imeli danes manjše potrebe po druženju, pa bomo čisto zadovoljni v udobju svojega doma.

SPLOŠNO POČUTJE:

Največja nevarnost se kaže v nerealnih željah, predvsem na področju ljubezni in partnerstva. V želji po popolnosti, pa nas lahko spravlja v nezadovoljstvo vse, kar je manj od popolnosti. Pomislite za trenutek, kakšen bi bil popoln svet. Popolnost je ena sama končna oblika. Vse bi bilo enako. Ajoj, kakšen dolgčas!


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.