numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26.4.2018

Lenega čaka strgan rokav, palca beraška, prazen bokal. (V. Vodnik)

Najbolje bomo preživeli dan, če bomo zelo aktivni, pa naj gre za delovno in poslovno aktivnost, za aktivno načrtovanje ali sodelovanje v timu. Dan je odličen za zdravljenje in osebno nego, za potovanja in izlete. Pravzaprav: bolj kot bomo mirovali, več težav bomo imeli. Bolj kot bomo aktivni, bolje se bomo počutili in tudi rezultati bodo dolgotrajnejši.


LJUBEZEN:

Delo in aktivnost je današnji jezik ljubezni. Kaj boste naredili za svojega dragega, drago?

ZDRAVJE:

Danes je odlični dan za obisk pri zdravniku in zobozdravniku, pa tudi za osebno nego. Proces samozdravljenja in regeneracije bo hitrejši (hitrejše celjenje kosti).

DENAR:

Z denarjem bomo bolj varčni, ne bomo ga nesmiselno razmetavali. V primeru razveze pa lahko precej izgubite.

KARIERA:

V takšnem dnevu lahko mnogi dobijo tudi informacijo o napredovanju. To velja za delovne in aktivne ljudi. Tistim, ki večinoma iščejo bližnjice, pa se jim danes lahko nepričakovano zrušijo tla pod nogami. Lenobam današnji dan ni naklonjen.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Skupno delo v hiši in okrog nje, skupno negovanje – vse to povezuje družino in krepi vezi med člani. Pogosto se staršem ne ljubi zapravljati časa, da bi otroke naučili določenih opravil. Jih raje opravijo sami, ker je tako hitreje. Takšne stvari se kasneje, žal, precej maščujejo. Ne le, da otroci ne vedo mnogih stvari, dobijo tisti neprijetni notranji občutek, ki pravi: »Nesposoben sem. Ničesar ne znam storiti prav.« Še v poznih letih jih takšno prepričanje blokira in ruši njihov uspeh.

PRIJATELJSTVO:

Dober dan za sosedsko in prijateljsko pomoč, za druženje ob načrtovanju prihodnjih skupnih aktivnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Več kot bomo storili, bolj kot bomo aktivni, bolje se bomo počutili. Statični ljudje pa imajo lahko težave s tesnobo in dihanjem, ter predvsem pri gibanju. Več kot se boste gibali – bolje bo. Bolj kot se bomo pazili – prej lahko pride do poškodbe.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.