numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 26.7.2018

Znotraj nas je z nami vedno naše svetlobno bitje, ki nas brezpogojno ljubi.

Energija števila 26 (v kombinaciji z energijo meseca) dviga na površje tisto, kar potrebuje pozornost in očiščenje. Prebuja našo temnejšo plat, pohlep, posesivnost in ukazovalnost. Pokaže, kaj je potrebno obnove in transformacije. Če prisluhnemo intuiciji, bomo zlahka našli rešitve tudi za težave poslovne narave, ki so nas morda še včeraj mučile. Dan je naklonjen marljivemu delu, poslovnim sestankom in dogovorom, le podjetja nikar ne ustanavljajte pred jesenjo.


LJUBEZEN:

S prijaznostjo boste dosegli mnogo več kot s še tolikšno upornostjo in trmo.
Samski – dan je ugoden za prijateljevanje, manj za ljubezen.

ZDRAVJE:

Dobro nam bo dela narava in naravne zdravilne rastline. Predvsem osebam, ki imate v svoji časovni kodi število 5, pa svetujem več previdnosti na cesti in pri težkih strojih.

DENAR:

Možne kraje, izgube in goljufije. Previdno.

KARIERA:

Marljivo delo bo vplivalo celo na boljše počutje.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Razdražljivost in napetost lahko močno obremeni počutje vseh v družini. Pojdite raje na sprehod. Bolje, da so otroci eno uro dalj lačni kot da kričite na njih in jim grozite zaradi lastne utrujenosti in napetosti. Škoda bo manjša.

PRIJATELJSTVO:

Pogovor s prijateljem ali prijateljico lahko močno omili in zmanjša notranjo napetost.

SPLOŠNO POČUTJE:

Zelo dvorezen dan, ko se tudi v počutju pojavljajo skrajnosti, predvsem pa lahko prevladuje nekakšna »tiha notranja teža«. Večja previdnost se svetuje štirkam in peticam.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.