numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27. 1. 2018

Bolje je biti slaba verzija sebe kot dobra kopija drugega.

Hitro bomo razmišljali, še hitreje govorili. Jeziček bo kar prehiteval misli; še dobro, da bomo tudi intelektualno na hitrih obratih. To je odličen dan za pisanje, seminarje, delavnice, izobraževanja, pa tudi za drobne nakupe in trgovanje. Za javne prezentacije in nastope. Manj za težko fizično in rutinsko delo. Za druženje in zabavo.

LJUBEZEN:

Morda boste doživeli neprijetno presenečenje, ker si bo vaš partner bolj želel v družbo in med prijatelje, kot preživeti dan z vami. Morda se bo odpravil zgolj do bližnje trgovine, vrnil pa šele pozno zvečer. Na veliko različnih načinov lahko izrazimo svoje nezadovoljstvo. Saj jih poznamo. Tistih tihih, kot tudi glasnih. Ponekod celo oživijo neznani leteči predmeti. Različni načini, ki pa imajo večinoma enak rezultat: »Spal boš na kavču.« Prepir sam po sebi ni nekaj slabega. Gre le za različnost mnenj in interesov. Ali se bo končal z nečim dobrim ali s slabim je odvisno od tega, kako se prepiramo. Slovenci smo res togi in siromašni glede izražanja čustev. In obrniti hrbet partnerju ter ga preseliti v dnevno sobo sigurno ni najbolj učinkovita metoda za ohranjanje srečnega zakona. Psihoterapevtka Leonida Mrgole je na enem predavanju o ovirah in pasteh v zakonu rekla: »Zakaj bi se prikrajšala za nekaj, kar je prijetno?!« O tem so si enotni mnogi zakonci, ki imajo za seboj srečno in dolgotrajno razmerje. Vsi vemo, da moraliziranje in vzbujanje občutkov krivde ubijajo ljubezen. Razmerje se vzdržuje s čustveno in seksualno izmenjavo. Izogibajte se dolgim obdobjem vzdržnosti in odrekanju. Kjer se ohladi postelja, se zelo kmalu ohladi tudi srce.

Samski – krepost, morala in pomembnost večinoma ne prižigajo ognjev strasti v ledjih. Pojdite v družbo, zabavajte se in bodite to, kar v resnici ste. Prijeten večer se vam obeta.

ZDRAVJE:

Delovali bomo s hitro nemirno energijo, pa si je dobro vsake toliko časa vzeti vsaj minuto pavze, da se pretegnemo in globlje zadihamo.

DENAR:

Denar bo krožil. Malo k meni, malo k tebi. Tako bi tudi naj bilo. Sicer je to odlična sobota za male trgovce in manjša trgovanja. Materialno blagostanje priteka k nam v obliki denarja kot tudi na različne druge načine.

KARIERA:

Od nekdaj velja sobota za Saturnov dan, ki resnično ni naklonjen brezdelju in poležavanju. Če ste v službi, boste verjetno opravili celo goro dela. Večinoma tistega intelektualnega. Težko fizično delo nam ne bo šlo najbolj od rok. Zato pa bomo opravili kup klicev ter odgovorili na vso pošto. Kar tako – nekako mimogrede. Pogovarjali se bomo z več ljudmi naenkrat, ali se bomo lotili več opravil hkrati. Če le-ta ne bodo zelo naporna ali kompleksne narave, ki terjajo natančnost, bomo tudi zelo uspešni.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Nikoli ne bom pozabila starejše gospe, ki je s trdim glasom krepostne Ivane Orleanske zagrmela: »Zahtevam spoštovanje.« Njena težava je bila nehvaležna hči, ki se je odmaknila in prekinila stike, jaz pa bi jo naj spravila k pameti. Spoštovanja ne moremo zahtevati. Zahtevamo lahko, da nekdo upošteva naša pravila in določen način vedenja, dokler skupaj bivamo. Ne dobimo ga zgolj zato, ker otroka hranimo in oblačimo. Spoštovanje pridobimo s spoštovanjem. Tolikokrat smo ponosni na svoje otroke. Čim večkrat jim to povejmo. Nikar ne govorimo: »Kako si ti pridna punčka, fantek.« Raje povejmo, kaj konkretno nam res ugaja. »Ponosna sem nate, kako znaš že sama počistiti in pospraviti svojo sobo.« Ali še bolje: »Lahko si ponosna, ponosen nase, kako znaš sam skrbeti za urejenost svoje sobe.« Most do svojih dragih gradimo s poslušanjem, občudovanjem in pohvalami, ne pa s pridiganjem in moraliziranjem.

PRIJATELJSTVO:

Srečanje s prijatelji se hitro lahko sprevrže v opravljanje in obrekovanje. Pazljivo, da nam kasneje ne bo žal.

SPLOŠNO POČUTJE:

Najbolje bomo izkoristili dan, če stopimo iz cone udobja in se naučimo nekaj novega. Pojdite na predavanje, vpišite se v izobraževanje ali v šolo za jadralne pilote. Če vas zanima šola numerologije, mi pošljite sporočilo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.