numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27.10. 2017

Če niste zadovoljni s poslovnimi rezultati, se obrnite v novo smer in si postavite nov cilj!

Današnji dan je prav tipični petek. Dopoldne bomo še vsi bolj pod stresom, zaskrbljeni glede svoje materialne prihodnosti, storilnostno naravnani ter delovni, popoldne pa nas začnejo ovijati bolj lahkotne energije. To je čudoviti dan, da si postavimo morda nov cilj, če nam dosedanji poslovni rezultati ne ugajajo. Manj bomo obremenjeni z že ustaljenimi vzorci in bolj odprti za nove ideje. V takšnem dnevu zelo dobro deluje, če povabimo zvečer prijatelje in jih poprosimo za pomoč pri iskanju idej in novih poti, za brainstorming. Rezultati nas bodo zelo prijetno presenetili.

LJUBEZEN:

Bolj občutljive dušice se boste morda počutile nekoliko slabše, saj boste le težko dobili dovolj nežnosti in topline. Partner bo miselno naravnan v iskanje varnosti ali v nova razmišljanja in ga boste težje spravili iz glave v telo in srce. Naj vas njegova čustvena ravnodušnost in hlad ne prizadeneta, bo bolj vroče v kakšnem drugem obdobju. Samski boste danes težko našli zase romantičnega partnerja. Bolj boste uspešni pri prijateljskih stikih.

ZDRAVJE:

Stres lahko izstavi svoj račun. Možne so težave s hrbtenico in kostmi, pa tudi želodec in žolč bosta bolj na udaru. V primeru kakršnihkoli težav ne odlašajte z obiskom pri zdravniku.

DENAR:

Stiskaški boste, drugi pa tudi. Kar pomeni, da boste težje kaj prodali, pa tudi težje boste dobili kakršnokoli pomoč. Danes pač ne oddajate vloge za denarno pomoč ali prosite za posojilo.

KARIERA:

Če imate v službi težave, je to morda sedaj najboljše za vas. Zakaj? Čas je odličen za spremembe in nove začetke, ki bodo dajali boljše rezultate. Vrata, ki se zaprejo, vas prisilijo, da se razgledate naokoli. Postanete aktivni in le tako lahko opazite pet novih vrat.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Bodite jasni v besedah in ne igrajte žrtve. Priporočam, da odigrate igro Jaz sem. Posebno še v pozno popoldanskih in večernih urah. Nekatere naloge so oblikovane tako, da aktivirajo ciljno naravnanost ter se poslužujete brainstorminga. Pomagali boste sebi in otrokom.

PRIJATELJSTVO:

Če boste preveč taktizirali, vam prijatelji ne bodo zaupali. Bodite to, kar ste in jasno izrazite, kar mislite. Če ste se na katerem področju zataknili in ne najdete izhoda, poprosite jih za ideje. Intelektualna aktivnost in pozitivni pristop v razmišljanju vam lahko prinesejo popolnoma novo možnost.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se boste počutili nemočni in blokirani. Pojdite na pomenek s prijatelji in zapihal bo nov, lahkotnejši vetrc v vaši glavi. Potrpite, vse se bo uredilo!

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.