numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27. 11. 2017

Prisluhnite sanjam, nepričakovanim sporočilom, svoji duši!

To je dan, v katerem bi se morali umakniti v meditacijo, ustvarjalno intuitivno izražanje, v raziskovanje svoje duše. Vsekakor danes ni dan za biznis ali za podpis poslovnih in materialnih pogodb. Če se le da, se čimbolj umaknite iz poslovnega dogajanja in poslovnega načrtovanja. Si boste naredili najmanj škode. Pojdite na meditacijo z gongi, tečaj intuitivnega slikanja, v šolo numerologije ali astrologije… danes je prodornejša desna polovica možganov. Ker bo intuitivni energetski kanal odprt na stežaj, imate lahko preroške sanje ali dobite zelo pomembna sporočila iz nezavednega. Vsekakor ne delajte nič v nasprotju z intuitivnimi občutji, ne glede na pritiske in pričakovanja okolice. Naša duša ve mnogo več od našega razuma.

LJUBEZEN:

Današnji dan spodbuja čustvenost, romantično hrepenenje in želje po ljubezni. Zato lahko preživite pari prav nepozabne trenutke nežnosti in medsebojnega razvajanja. Vzemite si čas zase in si podarite te neprecenljive trenutke. Največji sovražnik vsem samskim pa je danes samopomilovanje, saj vodi v otožnost in celo v depresijo. Ne sanjarite o osebi, ki vas je zapustila ali kako drugače prizadela. Ne dovajajte še več pozornosti in energije v brezplodna hrepenenja in boleča koprnenja. Ne sanjarite o osebi, ki vam ne daje nič. Sprejmite svojo žalost, vendar se tudi pocartlajte in bodite nežni do sebe. Privoščite si obisk wellnessa in malo razvajanja.

ZDRAVJE:

Danes nikar ne posegajte po opiatih in tabletah. Večjo korist boste imeli od tega, če se boste odmaknili od ljudi, ki vam pijejo kri in energijo. O da, danes jih bomo jasneje občutili. Obisk wellnessa, masaže ali kiropraktika je sigurno dobra izbira.

DENAR:

Dobro je, če porabljamo denar za stvari, ki nam koristijo. Za boljše odnose, znanje, zdravje… Zato je pametno danes razmisliti, kaj bomo imeli od tega, kar kupimo. Marsikatero cunjo kupimo, ker nam je v potrošniškem času prešlo v navado, da si z brezveznimi nakupi lajšamo notranji pritisk in stres. Pa to v bistvu nikoli res ne deluje. Ustvarja le še dodatni stres, ker nam je kasneje žal za porabljeni denar.

KARIERA:

Sledite svojo pot. Zaradi želje po uspehu ne igrajte osebe, kar vi niste in ne počnite stvari na način, ki nasprotuje vašemu značaju in temperamentu. Uspeh bo majhen, izguba pa velika. Bodite to, kar ste. Svoj pogled na svet boste lahko uveljavili le z odločnostjo in pogumom. Ne dovolite si vzeti sebe!

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bomo bolj občutljivi na besede. Kaj na besede; že na poglede. Nikar se ne prepuščajte pretirani sentimentalnosti, sprejmite svoj del odgovornosti. Poglejmo vase. Sposobni bomo videti celotno situacijo jasneje in tudi lažje bomo našli pot, kako se osvoboditi bremen preteklosti.

PRIJATELJSTVO:

Družite se s tisto osebo, ki vpliva na vas tako, da se počutite bolje, da želite biti boljši. Če ste obkroženi z negativnimi osebami, ki dobivajo moč za življenje le tako, da se nekomu smilijo in prenašajo tragične ter težke novice, ostanite raje sami doma. Raje si pripravite penečo kopel; bolje vam bo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo bolj zmedeni in raztreseni. Če boste meditirali in prisluhnili svojim mislim ter notranjemu dogajanju, boste prečistili mnoge vidike svoje osebnosti. Na nas bo blagodejno vplivala bližina vode, zato je to tudi odličen dan za obisk toplic. Sanjska destinacija tega dne je topel, sončni otok nekje v oceaniji.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.