numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27. 12. 2017

Na novo postavljamo razdaljo med pridnostjo in pristnostjo!

Mojzes je prinesel na zemljo Božja pravila in zapovedi. Nekatera so že zdavnaj ponotranjena in jih več ne potrebujemo, o nekaterih pa sploh ne razmišljamo. Morda je prav zdaj najboljši čas, da izberete in oblikujete svoja lastna pravila. Svojih 10 osebnih zapovedi, ki vam bodo vedno v oporo in vas bodo opozarjala, če bi slučajno skrenili iz svoje poti. Npr: 1. – Nikoli ne sprejmi mnenja, s katerim se ne strinjaš, čeprav ga podaja še tako pomembna oseba. Ali: 2. – Če ti oseba v petih minutah pove tri negativne zadeve, ki nimajo nobene zveze s teboj, se obrni in pojdi proč. Ali: 3.- Vsak dan se vsaj 1 minuto smej; pa čeprav na silo….. Karkoli, da so le vaša. Da vam ugajajo in je vaše počutje boljše, ko se jih držite. Oblikujte jih do sredine januarja. Sicer pa bo to predvsem dinamičen in delovni dan. Aktivni bomo in bolj impulzivni. Tudi sicer se bomo odzivali bolj v skladu s trenutnimi občutki ter avtomatiziranimi vzorci. Morda boste sposobni celo v naprej predvideti kakšen dogodek. Prav lahko se tekom večera zgodi kaj nepredvidljivega in nenavadnega. Možna celo kakšna nepričakovana sprememba, povezana s potjo ali z moškimi osebami. Sploh so ta dan na udaru odnosi s pomembnimi moškimi v našem življenju: oče, sin, partner, brat, ljubimec, šef, prijatelj… Nekje se bodo morali odnosi postaviti na nov nivo in z drugačnimi pravili. Previdno v prometu!!! Niz za zaščito: 71931.

LJUBEZEN:

Za razmerje, ki se danes pretrga, je to najboljša rešitev in blagoslov za oba. Tudi v marsikaterem drugem razmerju bo potrebnih nekaj novih dogovorov, da bosta oba zadovoljna.

Samski morda doživite nenadno, usodno srečanje in precej neobičajno razmerje. Lahko je to tudi povezava s tujino ali s tujcem. Takšna razmerja le redkokdaj dalj časa trajajo.

ZDRAVJE:

Pametno je aktivirati niz za zaščito 71931 tako v prometu kot pri delu z orodjem in elektriko. Operativnim posegom pa se danes raje izognite, če ni nujno potreben takojšnji poseg.

DENAR:

Denar bo pritekal v manjših količinah, toda redno in kontinuirano, kar vam bo dalo materialno stabilnost.

KARIERA:

Vztrajno delo in red vam bosta prinesla počasni, vendar trajni uspeh. Nikar se preveč ne jezite, če bodo kakšne težave z električnim omrežjem ali z internetom. Boste pa toliko bolje sodelovali z drugimi. In se brez večjih težav lotili tudi tistih bolj zoprnih poslov.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda so vaši otroci že toliko odrasli, da je potrebno na novo definirati tudi pravila skupnega življenja. Prav je, da se odgovornost za gospodinjska opravila porazdeli. Da skupaj določite ustrezni urnik in kriterije urejenosti. Vztrajajte pri izvajanju dogovorov. Vsaj v en prostor, v njihovo lastno sobo, pa ne posegajte s svojimi pravili. Naj si uredijo točno tako, kot jim ugaja. Tudi, če vam ni všeč. Z dopuščanjem in sprejemanjem njihove drugačnosti jim pokažete svojo ljubezen. Vsak potrebuje določeno mero osebne svobode.

PRIJATELJSTVO:

Ker bomo bolj hitrih reakcij, si lahko nehote povzročimo slabo voljo, ker bomo morda prehitri v besedah ali kako drugače.

SPLOŠNO POČUTJE:

Več energije in hitra impulzivnost nam lahko zelo nepričakovano odprejo kakšna popolnoma nova vrata.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.