numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27.3.2018

Vaše življenjske okoliščine se bodo spreminjale skladno s tem, iz katerega zornega kota boste pogledali.

Ta dan me spominja na sliko mucka, ki se opazuje v ogledalu in v njem vidi sebe kot leva. Bolj kot bomo samozavestni in odločni, boljši dan bomo preživeli. S samozavestjo ne mislim arogance in nadutosti. Bolj si predstavljam nekakšno velikodušno kraljevsko držo. Več bomo dali na renome in ugled, na zunanji izgled in to, da nosimo prave znamke. Pa lahko po neumnosti zapravimo mnogo preveč denarja. Dan je dober za prodajo, za zabavo in nastope, za prošnje in usluge. Če se dobite s poslovnimi partnerji, jih peljite v ugledno restavracijo in postrezite z izbrano pijačo. Če pripravljate predavanje ali seminar, naj bo predavalnica urejena in v visoko cenovnem razredu. Danes nič cenenega. Izjemno previdno v prometu in na cesti, aktivirajte niz zaščite 71931 in varne vožnje 11179.


LJUBEZEN:

Sovražnik tega dne je nepopustljivost v stališčih. Po moje mora biti in pika. Hm, več boste dosegli z majhnim in izbranim darilom. Odkupite se za kakšno napako, naj vas trma ne odvede predaleč do tja, kjer ni več vrnitve. Bodite radodarni in plemeniti.
Samski, pokažite se iz svoje najboljše plati. Brez cenenosti; tako v obleki kot v vedenju! Ne bojte se pokazati svoje posebnosti.

ZDRAVJE:

Dan ni naklonjen operativnim posegom. Če imate težave s hrbtenico, vam zelo priporočam obisk pri dr. Borisovu, dr. manualne kirurgije.

DENAR:

Materialne probleme boste najhitreje rešili preko sodelovanja z drugimi. Ne zapirajte se vase, danes je odličen dan za kakršnekoli materialne in finančne prošnje.

KARIERA:

Čutili bomo, da smo zajeli nov veter v svoja jadra, pa bomo polni energije in moči. Da bi z lahkoto prestavljali gore in vse ostale ovire. Polni bomo idej, kaj vse bomo ali bi lahko, vendar bo večina ostala zgolj pri idejah in besedah. Pa vendar – to, kar sanjarimo, smo sposobni tudi uresničiti. Če nam ne bi bila dana moč za uresničitev, tudi teh sanj ne bi imeli. Z načrtovanjem, vztrajnostjo in marljivostjo lahko dosežemo skoraj vse stvari, o katerih sanjamo. Le aktivni moramo biti. Morda si prav danes povrnete nekaj več stabilnosti v službi in pri poslih.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Zna se zgoditi, da vam bo pomembneje, kakšni so njihovi dosežki kot to, kako se počutijo. Ne pričakujte in ne zahtevajte od njih, da so popolni in idealni. Dajte jim prijazno in ljubečo naklonjenost tudi takrat, kadar naredijo kakšno napako. Vprašajte se: »Kaj bi jaz potreboval/a v takšnih okoliščinah?«

PRIJATELJSTVO:

Strašno nam bodo šli na živce prijatelji, ki se bodo na vsa usta hvalili, kako zelo pametni, sposobni in bistri so. Dobro se je nekje na samem vprašati: Le zakaj mi gredo na živce? Kje se jaz tako obnašam? Ali bi se rada, pa si ne upam?

SPLOŠNO POČUTJE:

Želeli si bomo pozornosti in priznanja. In če ju slučajno ne dobimo, se bomo hitro počutili izkoriščane in spregledane. Saj si ju lahko damo tudi sami. Predstavljajte si, da je v območju vaših rok pred vami čudovita bela sfera. V njo postavite sebe in svoj nasmejani, srečni obraz. Nato v sfero vstavljajte vse tisto, kar bi imeli v svojem idealnem življenju: lonec zlatnikov, čudovito hišo ob jezeru, dober avto in najboljši možni avtodom… Opazujte, kako svetleč žarek objame sfero in jo zavrti v desno. Ta se suče vse hitreje in hitreje, vse dokler se ne razleti na milijardo majhnih sferic. V vsaki je zapis teh stvari in vašega srečnega obraza. Te sferice dežujejo povsod okrog vas in vse, česar se dotaknejo, sprejme to informacijo ter jo prenaša naprej. Na koncu si z nasmehom recite: »Tako bodi.« Sanje so pomembne. So kažipot do tega, kar je za nas mogoče in dosegljivo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.