numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27.4.2018

Tistim, ki vedno zrejo v tla, se lahko zgodi, da spregledajo mavrico. (n.n.)

Harmonični števili, ki oblikujeta današnji dan, ugodno vplivata na začetke poslovnega sodelovanja in vzpostavljanje novih poslovnih stikov ter nove dogovore. Bolj bomo notranje umirjeni in sposobni sprejemati kompromise. Predvsem vsa začetna dogovarjanja in prvi stiki s tujino lahko prinesejo dobre rezultate. Dan za prijateljstvo, zabavo, druženje in sodne procese.


LJUBEZEN:

Tam, kjer med partnerjema ni dovolj strastnih iskric in ne dovolj trdne prijateljske baze, tam lahko pričakujete neprijetnosti. Užaljenost in zamera lahko vodita do resnejših težav.
Sicer pa je odličen dan za zabavo in druženje, zato samski – v lajf!

ZDRAVJE:

V takšnih dnevih so pogostejše težave z mehurjem in ledvicami, pa se je dobro izogibati prepihu, čeprav vam je vroče.

DENAR:

Bolj bomo radodarni, pritegnile nas bodo lepe stvari (tudi sladke ?), moda, kozmetika, umetnost, bižuterija…

KARIERA:

Če ste podjetnik, boste imeli v prihodnje več koristi, če danes morebitne poslovne partnerje povabite na kozarček izbranega vina in lahkotno pokramljate o svojih načrtih, kot pa od konkretnega dela.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odlični dan za izlet v naravo, obisk galerije ali muzeja…

PRIJATELJSTVO:

Prijateljstvo je lahko danes vir velikega zadovoljstva.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma bomo umirjeni in zadovoljni, več notranje napetosti lahko občutijo ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 2 in 4. Pogosto že jutranja namera: »Moj svet skrbi zame in dogajajo se mi same prijetne in pozitivne stvari,« precej omili neprijetne vplive.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.