numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 27. 9. 2017

Ni vam potrebno trdo držati vsega v svojih rokah. Zadihajte – vse je ok. Nahajate se na pravi poti. Imate potrebno zaščito, zaupajte in bodite pogumni.

Upornost in trma se vam lahko maščujeta, nikar se na silo ne zaganjajte z glavo skozi zid. Morda boste imeli občutek, da morate na vrat na nos doreči neke materialne ali poslovne zadeve… Motite se. Sprostite se in malo počakajte. Danes boste težko dorekli karkoli pametnega, stvari se bodo zaustavljale, vas pa pehale v tesnobo, pretirano zaskrbljenost, nekatere celo v depresivnost. Več boste dosegli s prijazno prošnjo kot z močjo. Bolj kot vas je strah in ste napeti, bolj vidite izkrivljeno sliko – situacijo vidite slabšo kot je v resnici in strahove vidite precej večje.

LJUBEZEN:

Preostre in prehitre besede vam lahko pokvarijo večer. Če boste iz muhe naredili slona, ga boste težko prebavili. Sprostite se, stvari so čisto ok, če se ne boste vmešavali.

Samski boste morda po nepotrebnem obupavali, se smilili sami sebi in se spraševali, ali vam je sploh namenjena sreča v ljubezni. Da, je. Veste, kdaj je noč najbolj temna? Tik pred jutrom. Takrat je videti najbolj črno nebo, kot da zore ne bo. Vendar že prihaja. Zaupajte in kmalu vam bo zasijala nova zora. Pa še izbira bo verjetno prava.

ZDRAVJE:

Dodajte svojemu telesu vitamine. Skrbi pred prihodnostjo vam bodo prinesle zgolj težave s križem in zobmi, revmo in glavobol.

DENAR:

Materialno ste zaščiteni in varni, nehajte se obremenjevati po nepotrebnem. Če ste vznemirjeni in tesnobni ne iščite rešitev. Najprej popravite svoje razpoloženje, nove rešitve pa iščite, ko se boste dobro počutili.

KARIERA:

Pretiran čut za odgovornost vam bo povzročal preveč notranje napetosti. Nič ne boste imeli od tega, saj boste delovali »težki« in preveč togi, nepopustljivi. Prijaznost in dobrosrčnost sta lastnosti, ki se vam bosta obrestovali na poslovnem področju in vam prinesli korist. Pred pogovorom s strankami raje nekajkrat globoko zadihajte.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če boste nestrpni in nesramni v besedah, vam bo kasneje žal in vas bo še dolgo glodal občutek krivde. Lepa beseda lepo mesto najde. Bolj boli pomanjkanje prijaznosti kot pomanjkanje materialnih dobrin.

PRIJATELJSTVO:

Resnično niste odgovorni za vse na tem svetu. Prijatelji vas cenijo in imajo radi tudi, če ne hodite za njih po kostanj v žerjavico.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste čutili pretirani občutek odgovornosti za vse okrog sebe, zato boste želeli imeti kontrolo in nadzor. Sprostite se, zaprite oči in nekaj trenutkov le mirno dihajte. Bodite pozorni na dih in izdih… dih in izdih… dih in izdih… Niste odgovorni za ves svet in ni vam potrebno nositi vseh bremen na svojih ramenih.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.