numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28. 1. 2018

Prevelika želja po varnosti življenju odvzame čarobno igrivost in barvitost.

Stopimo iz škatle in spet prebudimo otroško igrivost ter ustvarjanje brez sodbe in kritiziranja. Če ste nagnjeni k perfekcionizmu – vrzite ga v školjko in potegnite vodo. Dan je odličen za pisce, svobodne intelektualce, igralce ter za pripravo zabav, prireditev, predavanj. Zadnjič sem slišala kolegico: »Kaj je največja težava za pisce? Pisanje!« Danes bodo besede same tekle in se postavljale na pravo mesto. Če je vaše delo povezano s pisanjem, izkoristite ta dar. Lahko pa se preprosto zabavate in uživate ter pišete za lastno zadovoljstvo. Vabljeni na moj blog https://www.emilyenveritas.com/pohajkovanja/ in pokomentirajte kakšen zapis. Pišem ga za lastno veselje.

LJUBEZEN:

Danes bo pare najbolj povezovalo pogovarjanje in intelektualno razpravljanje. To je odličen čas, da gresta na obisk k prijateljem ali sorodnikom, ali na kakšno zanimivo prireditev. Zanimivo bi bilo videti, kakšni bi bili rezultati, če združita vajine povečane intelektualne sposobnosti ter skupaj napišeta kakšno zgodbo. Morda pa vneseta nekaj otroške drznosti in ustvarjalnosti in napišeta pravljico ali kakšno drugo zgodbico. Zakaj pa ne?

Samski boste bolj nemirni, če ne boste imeli kupa dela. Vleklo vas bo v družbo ali boste ure dolgo čvekali po telefonu. Da ne govorim o tem, da se zaradi preobremenjenosti lahko tudi facebook sesuje.

ZDRAVJE:

Če imate kakršnekoli težave, predvsem poškodbe, jih vzemite resno in nikar ne odlašajte z obiskom pri zdravniku. Urgenca obstaja zato, da nudi takojšnjo pomoč.

DENAR:

Krožil bo.

KARIERA:

Dan res ni namenjen težkemu delu, ustvarjalnost nam bo dajala dodatno energijo. Kot sem že omenila, je idealen dan za učenje, pisanje, ustvarjanje… Z lahkoto bomo izboljšali kakšen tekst, ki smo ga že prej napisali in se organizirali.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Obisk hiše eksperimentov ali observatorija popestri skupne trenutke in znanost ter znanje ovije s čarobno privlačnostjo.

PRIJATELJSTVO:

Želeli bomo biti seznanjeni z vsemi informacijami, zanimivi in pametni. Nič ni s tem narobe, če nas ne potegne v lažno igro, napihovanje in spletkarjenje. Pojdite s prijatelji na kakšen zanimiv debatni večer ali odigrajte igrico Jaz sem. Prepričana sem, da se boste med igranjem večkrat ustavili, ker si boste morali povedati tooliiikooo zanimivega. Tudi to je eden izmed efektov igre.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če bomo ustvarjalni, se bomo počutili dobro, dolgočasje pa vodi v nevrotično in vročično premikanje stvari iz enega konca na drugega.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.