numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28.10. 2017

Obdobje pred vami vam je naklonjeno. Zato iščite nove poti; tiste, ki podpirajo vaš pravi jaz. Spustite vse, kar niste vi in začnite živeti svojo pot!

Danes nam energije dneva pomagajo, da lažje stopimo iz okvirov ustaljenih navad ter omejujočih vzorcev razmišljanja. Morda nam šine v glavo neka nepričakovana misel ali ideja. Morda bomo čisto slučajno srečali neko osebo, ki bo sprožila v nas novo misel. Ali bomo nekje slišali neobičajno novico, prebrali kakšen stavek, ki nam bo dal misliti… Danes je dan za izobraževanje, sodelovanje in skupinsko delo. Dan za zbiranje novih idej, za razmišljanje, za prireditve in nastope v javnosti. To je tudi dober start novega skupnega projekta, nove ideje, le pogodb danes ne podpisujmo.

LJUBEZEN:

Dan ni najbolj naklonjen romantiki, zato se lahko bolj čustveni ljudje (in tisti, ki imate število 7) izgubljate v bolečinah hrepenenja, ki se ne izpolnijo. Ali se počutite, da vam zveza ne daje tega, kar potrebujete. Če je to res in je vaša zveza že dalj časa prazna ter nezadovoljujoča, je morda čas, da zaprete vrata za seboj in začnete z novim poglavjem svojega življenja. Vam pa odsvetujem skok čez plot, ker ne boste ničesar rešili. Samski boste verjetno bolj uspešni na področju prijateljstva kot na romantičnem. Morda vas očara nepričakovano srečanje ali poznanstvo, vendar je bolj z namenom, da ugotovite, kaj si želite in potrebujete, ne pa da vam ta oseba to dejansko tudi da. Ta oseba le ozavešča in prebuja vaše prave želje, izpolnjeval jih bo najverjetneje nekdo drug.

ZDRAVJE:

Zdravje je ena izmed valut, s katero plačujemo, kadar ne živimo sebe. Vztrajanje na poti, ki ni naša in druženje z ljudmi, ki nam niso blizu, nam jemlje energijo in s tem zdravje. Ob zadrževanju pravih čustev se lahko srce zaduši. Dajte si dovoljenje, da vaše življenje pripada vam in ga živite po svojih merilih, ne po tujih.

DENAR:

Nepremišljeno boste trošili in zapravljali. Malo tukaj, malo tam. Kasneje vam bo manjkalo in vam bo žal. Vprašajte se: »Res potrebujem vse to?« To ni dan za podpis materialnih pogodb ali za večje nakupe, za vlaganja.

KARIERA:

Sledite svojo pot. Zaradi želje po uspehu ne igrajte osebe, kar vi niste in ne počnite stvari na način, ki nasprotuje vašemu značaju in temperamentu. Uspeh bo majhen, izguba pa velika. Bodite to, kar ste. Vprašajte se, kaj bi najraje na svetu delali. Nato si odgovorite, kaj za to potrebujete, da lahko uresničite te želje. Nato začnite iskati poti za dosego cilja.

STARŠI/OTROCI:

Če želite najti notranji mir, morate poznati, kaj vam je najpomembnejše in čemu dajete prednost. Odlični dan za igranje igre Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

Poprosite prijatelje za kakšno pomoč. Hitro boste videli, kdo se bo odzval in kdo prihaja k vam zgolj z računico v roki. Naredite »palačinka party« in jih poprosite za ideje, kako bi lažje dosegli svoj cilj. Odigrajte z njimi igro Jaz sem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda se že nekaj časa počutite izkoriščeni in kot grešni kozel za tuje napake. Svoj pogled na svet boste lahko uveljavili le z odločnostjo in pogumom. Danes boste pogumnejši, pripravljeni na nenadne izzive. Ne dovolite si vzeti sebe!

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.