numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28. 11. 2017

Naša ustvarjalna energija nam omogoča, da lahko marsikaj popravimo in nas popelje na nove poti.

Današnji dan ni najbolj naklonjen biznisu, poslovnim dogovorom in poslovnim odločitvam. Pa vendar nam lahko v tišini razmišljanja vznikne nova poslovna ideja, kako lahko neko zadevo, ki nam ne ugaja najbolj, popravimo ali izboljšamo. Kako lahko neko staro zadevo, ki ni dala dovolj rezultatov, oplemenitimo, preoblikujemo, prestrukturiramo in naredimo nov, boljši izdelek ali nov, boljši projekt. Na tej poti nam bo najbolj pomagala tišina, meditacija, sprehod v naravi, ob vodi… Če vas slučajno zagrabijo strahovi za vrat, nikar se ne vdajte samopomilovanju. Strah bo le še naraščal, vi se boste pa vse slabše počutili. In rešitev ne bo. Raje razmišljajte, kaj vse bi se dalo izboljšati. Kaj bi bilo potrebno za to, da bi bili poslovni rezultati boljši? Na kaj lahko vplivate, kaj lahko izboljšate? Že pred večerom bo vaša energija narasla in to daje možnosti za rešitve položaja in za izboljšanje situacije.

LJUBEZEN:

Morda bomo nihali v svojem razpoloženju, se počutili kot nemočne žrtve. Sploh bomo mnenja, da veliko več dajemo kot dobivamo. Hm. Spomnite se, da bo vaš partner verjetno mislil enako. Pokažite svoja čustva, ljubosumnim izpadom pa se raje izognite. Skupno delo in načrti so pomembni za krepitev partnerstva, vendar ne morejo nadomestiti nežnosti in skupnega preživljanja časa. Manj reda in več strasti! Privoščite sebi in partnerju dobro masažo, morda si privoščita kakšno uro razvajanja in sprostitve v savni… Nežnost in strast sta čarobni kombinaciji tega dne. Samski, če ste nagnjeni k otožnosti ali celo depresivnosti, pojdite raje v družbo. Kmalu boste začutili nov val energije in moči in proti pričakovanjem se lahko dan zaključi v strastnem in ljubečem objemu.

ZDRAVJE:

Ja, november je večinoma namenjen zdravju in zdravljenju. Zato ob morebitnih težavah poiščite pomoč zdravnika specialista. Ne tolažite se, da gre le za majhno slabost, ki bo kmalu minila. To je dober dan tudi za urejanje in popravilo zob, za nego in urejanje telesa.

DENAR:

Danes ni dan za poslovna vlaganja ali podpise nekih materialnih pogodb. Sicer pa verjetno ne boste imeli večjih težav s financami. Denar bo pritekal v manjših količinah, toda redno in kontinuirano, kar vam bo dalo materialno stabilnost.

KARIERA:

Težko se bomo lotili rutinskih in napornih opravil. Tudi pri poslovnih sestankih verjetno ne bomo najbolj učinkoviti. Misli bodo sicer izjemno jasne, ostre in pronicljive, le jezik jim ne bo sledil in ne bo kos situaciji. Verjetno bomo stvari še dodatno zapletali in se izogibali jasnim stališčem. Lahko pa ta dan izkoristimo za presojanje situacije in za pridobivanje čisto spontanih intuitivnih prebliskov in uvidov, s katerimi bomo v prihodnje lahko marsikaj izboljšali. Naše zaznavanje bo bolj izostreno, intuicija pa tudi močnejša.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Največ, kar lahko damo svojim otrokom, je zanimanje za njihove misli, čustva in skupno delovanje. Ker nam pospravljanje danes ne bo najbolj dišalo, se lahko lotimo kakšne pobarvanke, skupaj narišemo in pobarvamo kakšno mandalo, se češemo in spletamo kitke, urejamo nohtke… Pokažite svojim najdražjim naklonjenost in ljubezen s sprejemanjem njihove drugačnosti, ne le s skrbjo. Ne vsiljujte jim svojih pravil; razočarani boste oni in vi.

PRIJATELJSTVO:

Morda nas razočara kakšen znanec ali prijatelj. Morda preprosto preveč pričakujemo.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je s čustvi nabit dan in od nas je odvisno ali se bomo počutili dobro ali slabo. Izkoristite ga tako, da dovolite svoji ustvarjalnosti, da razširi krila. Lepota, umetnost, ustvarjalnost – to so trije čopiči, s katerimi si lahko obarvamo srečen sončen dan.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.