numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28. 12. 2017

Nikoli ne smete izgubiti upanja, da se vam lahko zgodi nekaj čarobnega!

Pravzaprav je čudno, da nismo bolj prevzeti nad čudežem, ki se mu reče življenje. Čisto verjetno je, da se tega najbolj zavedamo prav na pragu smrti. Postojte za hip in se ozrite okrog sebe. Začutite hvaležnost za vse udobje, ki ga imate. Za toplo vodo in tople radiatorje, za streho nad glavo, za poln hladilnik…. To je precej več kot ima polovica človeštva. Praznujte lepoto življenja. Pomembno je, da nas že naš prvi jutranji pogled napolni z radostjo. Uredite si prostor tako, da vas bodo obdajale nežne barve. Barve so energija. So hrana za dušo. Nikar ne imejte v spalnici kupa nezlikanega perila, ki ga po možnosti vidite kot prvo stvar, ko odprete oči. Današnji dan je res namenjen delu, nato pa uživanju. V odnosih, dotikih, dobri hrani in pijači, v umetnosti in lepoti…. To je tudi odlični dan za sklepanje poslovnih in materialnih pogodb, za investicije in vlaganje. Izogibajte se le prepirom in hitrim nepričakovanim odločitvam. Ne začenjajte tožb.

LJUBEZEN:

Izrazite svojo strast in čutnost. V partnerju ne glejte mame ali očeta (če sta starša). Opazujte skrivnostno žensko v njej in vi najdite spet tistega čarobnega moškega, ki vas je prvič očaral. Morda si priskrbita varstvo, če imata majhne otroke in si privoščita nekaj ur časa le drug za drugega. Ljubite svoje otroke, toda dajte prednost partnerju, pa boste s tem dali tudi otrokom bazo za srečno partnerstvo. Negujte dragoceno vez med vama in nikoli, nikoli ne dovolita, da postaneta drug drugemu samoumevna. S tem si odvzameta vrednost.

Samski boste zelo dovzetni za romantična srečanja in užitke vseh vrst. Ne kontrolirajte življenja, opazujte ga, sprejemajte ga in se mu čudite. Bolj kot boste radovedni, več čudežev bo v vašem življenju.

ZDRAVJE:

Moto današnjega dne bi lahko bil tudi »Nazaj k naravi«. Poslužite se bioenergije, blatne kopeli ali maske iz gline… Telo se bo vidno obnovilo. Zdravi in vitalni bomo toliko, kot mislimo, da smo.

DENAR:

Težje nam bo kdorkoli odprl denarnico, zato se je v takšnem dnevu precej nesmiselno posebej truditi s prodajo. Bomo pa toliko bolje presojali glede ponujenega in dobro kupovali. V takšnem dnevu se nam splača kupiti kaj velikega, npr.: zemljišče, hišo, avtodom…. Sigurno ne bomo nepremišljeni.

KARIERA:

Lažje se bomo fokusirali na zadane naloge in jih tudi opravili z večjo lahkoto. Tudi tiste, ki zahtevajo nekaj več zbranosti in vztrajnosti. Podpišete lahko kakšno dobro poslovno pogodbo, posebno še, če gre za poslovanje s tujino. Morda se odločite za delo v tujini in za tujo firmo. Ali svoje storitve razširite na tujino.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Kadar imata starša ljubeč odnos in sta pozorna drug do drugega – to so semena, s katerimi si potem odrasli otroci ustvarijo svojo srečo v ljubezni. Nič boljšega ne more dati mama svojim otrokom od tega, da je nežna in polna spoštovanja do njihovega očeta. In največjo doto bo dal oče svojim otrokom, če bo ljubeč in pozoren do njihove mame. Če sta starša razvezana – dajte v okvir sliko otrokovega očeta ali mame in jo postavite na pomembno mesto v domu. Naj otroci vedo, da jim je dovoljeno ljubiti odsotnega starša. Če je bivši partner do vas nesramen, s svojimi problemi ne obremenjujte otrok. Ni hujšega za mlado dušo, kot da mora izbirati med staršema, ki ju ima oba rad ali bi ju vsaj želel imeti rad. In nikar se s prijateljico ne pogovarjajte o tem, kakšne svinjarije vam je spet naredil, če vas otrok v sosednji sobi lahko sliši. Slaba izbira je vaša napaka, ne njihova.

PRIJATELJSTVO:

Večer je kot nalašč za prijetna druženja in sprostitev. Prireditve in umetniške galerije, ples in plesne predstave … ali zgolj okusna večerja v krogu prijateljev. Saj poznate tisto pesem: »Za prijatelje si je treba čas uzet, se poveselit in kaj potrpet…«

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno nam zna udariti na dan povečana potreba po hedonizmu. Vsake vrste.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.