numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28.4.2018

Upanje je slab vodnik, a dober sopotnik. (Halifax)

Dan z močno energijo. Če to energijo usmerimo v umetnost, literaturo in ustvarjalnost, bo dan ploden. Izjemno dobro je za umetnike, ki svoje kreacije popravljajo, oz. prečiščujejo. Težje je začeti iz nič, ker se energija razsipava. Na dan lahko prihajajo tudi stare travme, nepredelane bolečine in prevelika kritičnost v odnosih. Obrambni mehanizmi so večinoma napadalni, zato previdno v komunikaciji, da ne pride do težjih konfliktov in napetosti.


LJUBEZEN:

Previdno v odnosih! Prevelika kritičnost in ostrina ubijata ljubezen. Naj besede ne postanejo orožje.
Samski – nič ne bo narobe tudi, če ostanete doma.

ZDRAVJE:

Na udaru so lahko glava, oči, srce in ramenski obroč. Izjemno tesna povezava med počutjem, mislimi in zdravjem. Začnimo dan z namero: »Ves dan se mi dogajajo same prijetne in pozitivne stvari. Sem ljubljenec/ljubljenka bogov.«… ali karkoli podobnega, kar vas pomirja in krepi upanje.

DENAR:

Nikar ne zapravljajte; stanje na vašem TRR računu bo v tesni povezavi s počutjem.

KARIERA:

Ni dan za timsko delo in sodelovanje. Je pa odlični čas za umik v samoto in za »prečiščevanje, brušenje« že narejenih stvari; posebno to velja za umetnike in literate.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Udarci bolijo, toda tudi z besedo lahko zasekate globoko rano v odnose in v otrokovo dušo. Za kričanje, nestrpnost in žaljenje otrok ni nobenega opravičila. Nobena vaša stiska vam ne daje dovoljenja, da ste zlobni do otrok. Če mislite, da imate kot starš pravico izreči karkoli vam pade na jezik, potem niste vredni svojih otrok.

PRIJATELJSTVO:

Previdno z besedami in nikar ne kontrolirajte vsega okrog sebe.

SPLOŠNO POČUTJE:

Napeti dan. Bolj kot boste popuščali in se prilagajali, bolje bo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.