numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 28. 9. 2017

Kakor si boste postlali, tako boste spali!

Danes je dober dan za to, da sedete in razmislite, kakšna je vaša vizija prihodnosti, kaj bi radi storili, dosegli, imeli…. Čas je ugoden za načrtovanje, izpeljavo sestanka, dogodkov; vsega, kar bo koristi šele prineslo. Naredite plan kako naprej in jasno strategijo za dosego teh ciljev. Kaj potrebujete, kaj že imate? Kako boste dobili to, česar še nimate? Kdo vam lahko pomaga in kaj natančno morate storiti za dosego teh ciljev? Vas to, kar sedaj počnete, vodi bliže k vašim ciljem ali vas oddaljuje? Če vas oddaljuje, se znebite neželenih navad (lenoba, gledanje TV…). Če ne veste, kako bi se lotili svojih ciljev, vam lahko zelo pomaga osebni ali poslovni coach. Ja, danes boste stiskaški, vendar varčujte tam, kjer vam to ne bo škodilo. Tudi, če ste se odločili, da boste zvišali cene svojih storitev, o tem danes ne obveščajte strank. Ugoden dan je za poslovne sestanke, načrtovanje in zbiranje poslovnih informacij ter za pogovor s kakšno starejšo izkušeno osebo.

LJUBEZEN:

Ker vas bo povsem okupiralo poslovno življenje in razmišljanje o prihodnosti, bo ljubezen nekako na stranskem tiru. Doživite lahko tudi kakšen hladen tuš, če boste vztrajali pri izmenjavi nežnosti. Ne pokvarite odnosa s pretiranim vzbujanjem krivde.

Samski boste precej usmerjeni v to, kaj si je potencialni partner ustvaril in kaj ima.

ZDRAVJE:

Notranja napetost, preobremenjenost in stres terjajo davek. Morda vas bo nepričakovano vsekalo v križu, pa tudi kakšen zobobol se lahko pojavi.

DENAR:

Močna potreba po varnosti vam lahko povzroči precej notranje napetosti, hkrati pa vam da elan za delovanje in pametno planiranje. Raje ne prosite za povišico plače. Najverjetneje boste odbiti še preden boste do konca izgovorili. Kdaj drugič.

KARIERA:

Veliko vam bo pomenil vaš ugled in status, zato boste pretirano ponosni in zaskrbljeni. Lahko pa vas skrb za renome pripravi do tega, da boste še bolj natančni in marljivi kot običajno. Na vse boste gledali bolj resno in vsaka najmanjša napaka se vam bo zdela tragična. Ponos vam bo pomembnejši od dobrega stika.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Verjetno vas bodo vaši otroci danes zaman prosili za žepnino. Tudi nakupovanje ne bo željeno. Nikakor ne boste pripravljeni porabljati denarja za stvari, ki se vam zdijo nesmiselne in jih ne potrebujejo. In s tem ni prav nič narobe. Če si pa vi želite kaj izprosit – raje kakšen drugi dan.

PRIJATELJSTVO:

Danes ni najboljši dan za zabavo in druženje, saj boste preveč obremenjeni s skrbmi in načrtovanji. To je dan za delo, ne za zabavo.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste napeti in preobremenjeni. Umiril vas bo daljši sprehod v naravo, na bližnji hrib ali v gozd.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.