numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29. 1. 2018

Če jamrate skupaj z jamračem, le dolivate olje na ogenj.

Večala se bo želja po ljubezni, po sorodni duši in pripadnosti. Če ste v zvezi, izkoristite dan za izražanje drobnih pozornosti in uživajte. Če še niste – morda prav danes srečate sorodno dušo. Vsekakor se nam bo najbolj obrestovalo (na najbolj neverjetne načine in ob najbolj neverjetnem času) delo za skupnost in delo z ljudmi. Nekoliko manj bomo morda uspešni v timskem delovanju, saj bomo precej obremenjeni s čustvi. To je dan, da prisluhnemo drugim, ne da tekmujemo. Idealen dan za obisk zdravnika, kot tudi psihoterapevta, coacha, svetovalca.

LJUBEZEN:

Dan za ljubezen. V naših žilah bo kar utripalo v ritmu tiste stare pesmice: »Brez ljubezni mi živeti ni….« Zato bodo osamljeni ljudje morda še bolj boleče čutili pomanjkanje. Sledilo bo samopomilovanje, uboga jaz, potreba po prijateljskem ramenu… Lažje vam bo, če globoko vdihnete in stopite med ljudi. Prisluhnite njihovim zgodbam, njihovim potrebam in željam…. Morda pa na tak način najdete celo sorodno dušo. Najslabša izbira je valjanje doma na kavču in v pomilovanju sebe.

ZDRAVJE:

Prisluhnimo telesu. Ta nam neprestano sporoča, kaj potrebuje. Danes ga bomo tudi bolj razumeli, pa je to idealen dan za obisk pri zdravniku. Diagnoze bodo bolj točne, manj bo možnosti za napake.

DENAR:

Zaupajte svoji intuiciji, to je dober dan za investicije.

KARIERA:

Pri timskem delu bodimo bolj pazljivi in rahločutni kot običajno. Vsi bomo bolj občutljivi, potrebovali bomo več pozornosti in spodbud, pa bomo tudi hitreje prizadeti kot običajno. Dan je najbolj naklonjen svetovalcem in psihoterapevtom, socialnim delavcem in coachem…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Potegnite iz predalov stare fotografije in si jjh ob vročem kakavu ali čaju v miru oglejte skupaj z otroki. Saj se še spomnite, koliko zgodb je povezanih s temi fotografijami? Skupni ogled in komentiranje vas bo dodatno povezalo. Obudite spomin na dogodke, ko so storili nekaj novega, pogumnega, srčnega. Na smešne in zabavne trenutke. Če je na kakšni fotografiji žalostni dogodek, jih objemite. Včasih so besede popolnoma odveč.

PRIJATELJSTVO:

Hitreje bomo zanihali v svojih čustvih, pa je lahko povečana tudi potreba po prijateljski rami. Saj sami veste, kje je tista meja med prijateljsko podporo in med tem, ko vas nekdo potegne v svoj vrtinec tesnobe in pritoževanja. Poskrbite zase, da vam ne zastrupijo razpoloženja.

SPLOŠNO POČUTJE:

Občutljivi bomo. Želeli si bomo več pozornosti in občutka pripadnosti. Drugi tudi, zato je dobro uporabljati bolj nežne besede.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.