numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29.10. 2017

Niste sami. Vaša boljša in lepša prihodnost je v sodelovanju in v timskem delu.

Izkoristimo to nedeljo za druženje s prijatelji in znanci. Lažje in hitreje bomo razmišljali, bolj bomo odprti za nove, morda nekoliko nenavadne zamisli. Danes je odlični dan, da se skupaj s prijatelji dogovorimo in organiziramo nek skupni poslovni projekt. Timsko delo bo dalo dobre rezultate. Morda se na takšen način neki hobby lahko spremeni v novo poslovno pot in dodatni zaslužek za vse. Energije dneva podpirajo humanitarne dejavnosti, združevanja in zborovanja. Včlanite se v kakšen klub.

LJUBEZEN:

Bolj boste v glavi, v razpredanju misli in idej ter manj dovzetni za vroče izkazovanje nežnosti. Skupno delo in načrti so pomembni za krepitev partnerstva, vendar ne morejo nadomestiti nežnosti in skupnega preživljanja časa. Samski boste danes težko začeli neko resno razmerje, lahko pa dobite nove prijatelje.

ZDRAVJE:

Ob morebitnih težavah poiščite pomoč zdravnika specialista. Ne tolažite se, da gre le za majhno slabost, ki bo kmalu minila.

DENAR:

Dan ni namenjen špekulacijam in vlaganjem ali podpisom materialnih pogodb. Danes ne kupujte ne zemljišča ne avtomobila… Nič pomembnejšega. Bodo pa zato ljudje bolj odprti in radodarni. Denar bo pritekal v manjših količinah, toda redno in kontinuirano, kar vam bo dalo materialno stabilnost.

KARIERA:

Nedelja je in kot prava nedelja ne spodbuja trdega dela. Če ste vseeno v službi: več vam bo dala počasna in vztrajna aktivnost kot velik napor. Vztrajno delo in red vam bosta prinesla počasni, vendar trajni uspeh.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Če vam ne pade v glavo, da bi se oblekli v nekoliko bolj ekstravagantna oblačila, bodo imeli te ideje morda vaši otroci. Pokažite svojim najdražjim naklonjenost in ljubezen s sprejemanjem njihove drugačnosti, ne le s skrbjo. Ne vsiljujte jim svojih pravil; razočarani boste oni in vi.

PRIJATELJSTVO:

Skupno sodelovanje bo dalo dobre rezultate, vendar ne merite vseh ljudi po svojih merilih. Nismo vsi enaki. Nekdo je uspešnejši na enem, drugi na drugem področju. Če boste zahtevali, da so vsi podobni vam, boste ostali na istem kot ste, hkrati pa boste razočarani nad prijatelji in znanci. Morda pričakujete preveč.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj boste sproščeni ter družabni in bolj tolerantni do drugače mislečih. Velikodušni boste in lažje boste prisluhnili drugim. Dan, v katerem se res lahko počutite kot koristen člen družbe.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.