numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29. 11. 2017

Premislite preden skočite!

Verjetno bomo čutili več energije kot včeraj, kar nas bo delalo bolj optimistične in drzne. Izkoristimo ta pogum za kakšno prošnjo… Povabite ven osebo, o kateri sanjate in razmišljate… Pojdite tja, kjer še niste bili in si to želite… Danes je dan, da naredimo nekaj novega, nekaj drznega. Le v prometu raje več previdnosti. Osebe, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 3, pa raje aktivirajte niz zaščite 71931. Čeprav bomo pogumnejši, pa zato ne bomo najbolj sposobni hitrega razmišljanja in intelektualnih ustvarjanj, pisanja, pa tudi podpise pogodb raje prestavimo. Lahko pa zelo dobro prezentiramo svoje storitve in izdelke, imamo kakšen nastop… ali športno tekmovanje.

LJUBEZEN:

Nagnjeni bomo k hitrim, takojšnjim odločitvam, kjer srce popolnoma nadvlada razum. Kar skočili bi. V nekaj novega, v novo avanturo ali stran od znanega. Vendar bi bilo dobro prej nekoliko razmisliti. Je to, kar si želite tudi dobro za vas? Prisluhnite obema: tako srcu kot razumu. Samski pa le sledite svojim čustvom in bodite spontani. Če ne boste tvegali, ne boste nikoli vedeli, kaj vse bi lahko bilo.

ZDRAVJE:

Počutje in misel sta danes silno tesno povezana: zdravi in vitalni bomo toliko, kot mislimo, da smo. Ni pa tak dan namenjen operativnim posegom ali večjim posegom na zobeh. Hitreje bomo reagirali kot običajno (tudi drugi), zato je tudi več možnosti za poškodbe vseh vrst. Previdno v prometu.

DENAR:

Hitro lahko zaslužite, tudi na račun padca etičnih in moralnih vrednot. Ne špekulirajte, dolgoročno se vam ne bo obneslo.

KARIERA:

Današnji dan je prav takšen dan, ko se lahko v trenutku odločite tudi za spremembo službe ali za delo v tujini. Večja nestrpnost, več poguma in optimizma, manj tolerantnosti in takojšnja reakcija – hm, nikar ne zlijte šefu kavo na glavo. Morda boste že jutri manj optimistično naravnani.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Svoje drage lahko zbegate s hitrimi nenavadnimi hipnimi odločitvami, ki so drugačne od običajnih. Bodite spontani, vendar ne na račun vrednot, za katere želite, da jih usvojijo vaši otroci. Če želite, da so iskreni, ne lažite sosedi, pa čeprav gre za še tako nepomembno zadevico. Pomanjkanje trdnih moralnih vrednot povzroča zbeganost in nesigurnost.

PRIJATELJSTVO:

Postavite se zase, povejte, kaj vam leži na duši. Hitro boste sklepali nova poznanstva in prijateljstva in prav tako hitro prekinjali nekatera stara. Je pa to odlični dan za kakšna športna srečanja ali prireditve.

SPLOŠNO POČUTJE:

Ste v vrtincu hitrih sprememb na večih področjih svojega življenja. Kljub hipnemu odločanju ozavestite najprej svoje vrednote. Tako se boste vedno pravilno odločili. Lahko pa aktivirate niz za pravilne izbire, odločitve: 498 518 498.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.