numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 29. 9. 2017

Ne dovolite svojemu egu, da vas odpelje v nesmiselno bojevanje! Tudi drugače se lahko postavite zase.

Danes ni dan, da trkate na vrata in kogarkoli kaj prosite. Tudi ni dan za tuhtanje, kajti ego se bo v celoti polastil vaših misli in vas prav po vražje hujskal k nesmiselnim in agresivnim besedam in dejanjem. Raje se zakopljite v težko in naporno delo ali se odpravite v planine. Da, to bi bil odličen dan za treniranje molka. Zavarujte se s kodo zaščite 71931 in večkrat aktivirajte kodo, ki negativne stvari spreminja v pozitivne: 1888948.

LJUBEZEN:

Ljubosumje in posesivnost vam lahko zameglita razum, da boste začeli nesmiselno vojno s partnerjem. Morda se ga boste celo želeli polastiti, spolnost zna biti groba, celo nasilna. Ajoj! Verjemite – žal vam bo. Hitro lahko stopite čez mejo, od koder ne bo več povratka. Zavestno se držite nekoliko nazaj in ne popuščajte zlobnemu glasu v vaši glavi.

Na samske lahko hrepenenje in strast, katere ne morejo izživeti, deluje zelo destruktivno. Ženske, danes ne provocirajte moških. Ne koketirajte in ne obljubljajte, kar ne nameravati narediti – morda si bo kakšen vročekrvnež s silo vzel, kar želi. To res ni dober dan za zmenke.

ZDRAVJE:

Tisti, ki ste bolj jezljive sorte in koleričnega temperamenta, imate lahko ne le težave s pritiskom, pač pa težave zaradi neumnega in prehitrega delovanja. Možne so nesreče.

DENAR:

Izogibajte se nepotrebnim nakupom, s katerimi hranite zgolj svoj ego.

KARIERA:

Razdražljivi boste in napeti. Vse boste hoteli imeti pod kontrolo, hoteli boste, da se vam klanjajo, da vas upoštevajo… Pa vendar lahko sami hitro izbruhnete v zelo nekontroliran bes, ki vam ne bo prinesel nič dobrega. Bolje bo, če boste v službi držali zaprta usta in se bolj energično posvetili delu. Kakšna starejša, izkušena oseba vam lahko da pametni nasvet.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda boste pretirano vsiljivi in avtoritarni. Zadihajte malo, lotite se raje pospravljanja kleti, podstrešja ali garaže. Če boste rekli kakšen stavek manj, ne bo bič narobe.

PRIJATELJSTVO:

Hm, nagnjeni boste k dokazovanju svoje pameti ter premoči. Bolj kot pomagati boste želeli zmagati. Takšne zmage puščajo grenak priokus in dolgoročno redčijo vrsto prijateljev.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čisto verjetno je današnji dan eden izmed najslabših v tem mesecu. Ne zanetite vojne, ne storite ničesar, kar boste jutri obžalovali. Dan, ko ne bi bilo nič narobe tudi, če ga ne bi bilo. Počakajte, da mine. Najbolj pa bom vesela, če sem se glede opisa zmotila. To bi bila želena zmota.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.