numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30.10. 2017

Vaše misli in besede se zelo hitro udejanjajo, zato se jasno izražajte in mislite le pozitivno!

Ta dan bodo naše misli kaotične in zmedene, hkrati pa na turbo obratih in besede jim bodo težje sledile. Zato se bomo težko jasno izražali, težko se bomo karkoli dogovorili. Bolj bomo občutljivi in nagnjeni k hitrim spremembam čustvovanja. Kot otroci ☹. Mimogrede se lahko zapletemo v neko neželeno reč ali z besedami podremo dober odnos. Zato bo bolje, da se danes izognemo vsem pomembnim poslovnim srečanjem in odločitvam. Tudi v prometu bomo nagnjeni k prehitrim, predvsem napačnim reakcijam. To še toliko bolj velja za ljudi, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 7. Obvezno aktivirajte kodo zaščite 71931 in varne vožnje 11179 ter niz 1888948, ki negativno spreminja v pozitivno. Najbolje bomo storili, če preživimo ves dan nekje na wellnesu, bazenu in v savnah… nekje ob vodi. To je dan za meditacijo in spiritualna izobraževanja.

LJUBEZEN:

Nagnjeni boste k hitrim spremembam, kjer srce popolnoma nadvlada razum. Je to, kar si želite tudi dobro za vas? Prisluhnite obema: tako srcu kot razumu in zabremzajte jeziček. Ni vam potrebno prav danes rušiti vajinega odnosa. Pojdite raje na sprehod ob reki ali morju. Ali se prepotite v savni.

ZDRAVJE:

Zdravi in vitalni boste toliko, kot mislite, da ste. Danes je med vašimi mislimi in dejanskim stanjem najkrajša razdalja.

DENAR:

Hitro lahko zaslužite, vendar tudi na račun padca etičnih in moralnih norm. Ne špekulirajte, dolgoročno se vam ne bo obneslo. To ni dan za biznis in dolgoročna vlaganja.

KARIERA:

Težje se boste skoncentrirali na delo, misli vam bodo begale, nihanja razpoloženja vas lahko dodatno izčrpavajo. Podjetja bi imela večjo korist, če pošljejo danes svoje delavce v toplice. Če ste samostojni podjetnik in si to lahko privoščite, si vzemite oddih in preživite dan v savni ali v wellnessu. Manj kot boste delali, bolje bo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pazite, da ne boste danes bolj občutljivi od svojih otrok. Pomanjkanje trdnih moralnih vrednot povzroča zbeganost in nesigurnost.

PRIJATELJSTVO:

Hitro boste sklepali nova poznanstva in prijateljstva in prav tako hitro prekinjali nekatera stara.

SPLOŠNO POČUTJE:

Nihali boste iz ene skrajnosti v drugo. Razdalja med samopomilovanjem in ostrim odzivom bo kratka. Težje se boste zbrali in vse boste dojemali s preveliko čustvenostjo. Bodite pozorni na sanje; lahko so preroške. Zelo dobro razlagam sanje, za njihovo razlago me dobite na številki 090 42 50.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate. Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.