numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 30.5.2018

Ustvarjalna energija je tista, ki dela naše življenje bogato in izpolnjeno. Pogum omogoča svobodo.

Današnji dan oblikujeta dve zelo kreativni in ustvarjalni števili. Ker pa se med seboj ne podpirata, je bolje, da danes ne sprejmemo dokončne odločitve, kaj in kako naprej. Še vedno je bolje, da zbiramo ideje, razmišljamo, iščemo, se povezujemo in vzpostavljamo kontakte. Verjetno bomo čutili novo moč, bolj bomo optimistični in prav je, da v svojem razmišljanju stopimo čez običajne meje. Mogoče je vse, v kar verjamemo. V takšnem dnevu je dobro, da se odpremo navzven, saj nam prav sodelovanje z drugimi (morda celo s tujci ali v povezavi s tujino) pomaga ustvarjati sanje.


LJUBEZEN:

Dober dan, da v svoje razmerje vnesete nekaj novega. Presenetite partnerja z lahkotnostjo, nežnostjo, strastjo…Naredite zanj nekaj takšnega, kar bi tudi sami želeli doživeti.
Samski – danes ni dan za samoto. Pojdite v družbo, na srečanja… tja, kjer se dogaja kaj zanimivega.

ZDRAVJE:

Dan ni najbolj ugoden na tem področju. Predvsem ljudje, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 7 ali 5, lahko slišite morda kakšno slabo novico.

DENAR:

Pazljivo, nagnjeni bomo k nakupovanju nepotrebnih stvari in končni znesek lahko hitro prestopi mejo dovoljenega.

KARIERA:

V takšnem dnevu se splača iskati nove ideje in nove možnosti, ne pa tudi dokončnih odločitev.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Odličen dan, da otroke povabimo nekam, kjer še niso bili. Ali jim pripravimo nekaj poučnega ter hkrati zabavnega. Oh, saj res – že imate igrico Jaz sem? Če je še nimate, vam jo iz srca priporočam. Kupite jo lahko na https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/. To je dobra naložba v otrokovo samopodobo in vaš odnos.

PRIJATELJSTVO:

Napeto in odvečno energijo boste uspešno stresli na športnem igrišču ali s prijatelji v telovadnici. Pomembno je le, da ne dovolite, da vaša razmerja vodi vaš ego. Več strpnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Lahko, da bomo imeli velike želje in velike ideale, za katere ne bomo takoj našli ustreznih poti za njihovo uresničitev. Potrpežljivo. Našli bomo pot. Le nikar se ne zanašajte na druge.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.