numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4. 10. 2017

S pomočjo prijateljev lahko razširite svoje obzorje in stopite na novo pot.

Dan je kot nalašč za lepoto, sanjarjenje, umetnost in ustvarjalno izražanje. Pojte, igrajte, plešite, slikajte. Preuredite svoj dom, odenite ga v nove barve, zamenjajte manjše dekorativne predmete ali zavese… Popravite stvari, ki so potrebne popravila, ali pa se posvetite sebi in negi telesa. Čas je za obisk v masažnem ali kozmetičnem salonu, pri frizerki in pedikerki…. Danes se raje izogibajte poslovnim zadevam, odločitvam ali podpisom pogodb; tudi sicer ne boste najbolj učinkoviti.

LJUBEZEN:

Nagnjeni boste k zasliševanju: kje, kdaj, s kom…? To ni ravno dober način za krepitev odnosa, lahko pa izveste kakšno reč, katere morda raje ne bi vedeli. Bolje boste naredili, če se izognete pretiranemu besedovanju in pretiranemu izražanju čustev. Nikar ne začenjajte vojne.

Samski boste morda bolj občutljivi in ranljivi. Nagnjeni boste k solzavemu razlaganju preteklih razočaranj in k rabi srce parajočih besed. To definitivno ni dobra kombinacija za romantična srečanja in zmenke. Raje izkoristite svojo senzibilnost in občutljivost za kaj drugega.

ZDRAVJE:

Če imate kakršnekoli težave ali bolečine, pojdite na pregled k zdravniku. Morda ni odveč kakšen ginekološki pregled za ženske.

DENAR:

Kaže se povečan vpliv sorodnikov in od osebne numerične kode je odvisno, kdo bo dobil in kdo izgubil.

KARIERA:

Pri delu ne boste najbolj učinkoviti in tudi rezultati ne bodo najboljši. Veliko boljši bodo pri tistih, katerih delo temelji na ustvarjalnosti in lepoti ali umetnosti in oblikovanju.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda vas bodo vaši najbližji potrebovali. Prisluhnite jim in jim priskočite na pomoč. To je čas sodelovanja in medsebojne pomoči. Tudi vašim prošnjam bodo bolj pripravljeni prisluhniti. Če ste v kakšnem sporu s sorodniki – danes ne začenjajte vojne, žal vam bo. Dober dan je za igranje igre Jaz sem.

PRIJATELJSTVO:

Z nejasnimi in konfuznimi besedami lahko povzročite pravo zmešnjavo. Dobro bi bilo, da prej razmislite, kaj želite povedati.

SPLOŠNO POČUTJE:

Če si boste naredili jasni načrt ter mu sledili, boste notranje precej bolj trdni in zadovoljni. Če se boste zgolj prepuščali, boste zelo nihali v svojem razpoloženju. To ni dan za prepuščanje. Predvsem pa ne popuščanju občutkom krivde ali samopomilovanju. Dan lahko postane zelo zamorjen, celo depresiven.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.