numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4. 11. 2017

To je obdobje zdravljenja, obnove in prenove različnih osebnih in poslovnih vidikov vašega življenja.
Bodite nežni s seboj!

V takšnem dnevu nam rada privrejo na dan ne najbolj prijetna vprašanja. Vprašanja, ki nam vzbujajo tesnobo, melanholijo, stisko in notranjo napetost. Če želite kupiti kakšno staro hišo ali stanovanje, ki je potrebno obnove, je to odlični dan za nakup ali podpis pogodbe. Opazili boste vse malenkosti, dobro se boste pogajali in dobro kupili.

LJUBEZEN:

Ne boste več pripravljeni ohranjati razmerja, ki je lepo na zunaj, znotraj pa prazno. Kriza je najboljši čas, da pogledate, kaj je v odnosu resnično vredno, odvržete vse lažno in umetno ter vzpostavite pristno harmonijo. Ta nepričakovani kaos povzroča prevrat in tesnobo, vendar je nujen korak v razvoju.

ZDRAVJE:

Današnji dan ni naklonjen operativnim posegom ali večjim posegom v ustni votlini, dobro pa nam bo dela masaža, joga ali sprostitev v savni ali naravi. Pretirana zaskrbljenost in razdražljivost povzročajo prebavne težave ter motijo delovanje vranice, želodca in trebušne slinavke.

DENAR:

Dober čas za nakup ali prenovo starih zgradb, avtomobilov, zamisli in projektov. Sicer pa veliko slabši dan za prodajo, saj bomo vsi bolj zaprtih rok. V takšnem dnevu je nesmiselno prositi za povišico, denarno pomoč ali kredit.

KARIERA:

To je garaški in delovni dan. Ne pričakujte pohval in nagrad od svojih nadrejenih, vendar zavihajte rokave in se kljub pomanjkanju spodbud lotite dela. Pohvale boste dobili kasneje. Če se le ne boste skregali. Da, izogibajte se prepiru in ne vztrajajte trmasto pri svojem stališču. Ni najbolj moder tisti, ki uveljavi svojo voljo za kratek čas, temveč tisti, ki se zna kdaj pa kdaj tudi za korak umakniti. Želite dobiti bitko ali vojno? Danes ni dan za trmasto vztrajanje in napredovanje s silo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne boste več pripravljeni igrati dodeljenih vlog. Bolele vas bodo storjene krivice in grenkoba se bo dvigala kot pena na vodi. Izrazite svoja čustva, ne potiskajte jih več. Potisnjena čustva povzročajo bolezni, odnosi pa zaradi tega niso nič boljši ali bolj pristni. Dajte si dovoljenje, imate pravico povedati, kako se počutite. Govorite iz sebe: kako ste se počutili, ko je… kako se sedaj počutite… kaj ste si takrat želeli… kaj si sedaj želite… Izogibajte se stavkom, ki se začenjajo s: »Ti si tak in tak…« Recite raje: »Jaz se počutim tako in tako, ko to govoriš…«. S tem, ko leta in leta tlačite in prikrivate svoja čustva, zastrupljate svoje telo in dušo. Tega ne smete početi zaradi nikogar. To ni ljubezen. Od nikogar. Do nikogar.

PRIJATELJSTVO:

Morda se boste odrekli nekaterim ljudem in prekinili zlagane ter umetne odnose. To boli, je pa zdravo!

SPLOŠNO POČUTJE:

Najbolj nam bo koristil stik z naravo, pa tudi udobje doma. Opazujte svoje misli, ob čem se vam pojavljajo strahovi, vendar ne iščite dokončnih rešitev in odločitev. Jih boste v dnevu, ko boste imeli več energije. Bodite nežni s seboj.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.