numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4. 12. 2017

Prevetrite svoje poslovanje, načine dela in poslovno uspešnost!

Nemirnejši ter miselno aktivnejši dnevi se še kar nadaljujejo. Današnji dan oblikujeta števili 4 in 8, ki stopnjujeta občutek izkoriščanosti, nemoči in tesnobe. Ker pa sta to dve močni materialni števili, je energijo dneva najbolje izkoristiti za delo in poslovne zadeve. Vendar ne za nove pogovore ter nove dogovore. Prav tako ne za nove projekte ali nove začetke. Najbolje bomo storili, če delamo predvsem na tistih nalogah in projektih, ki smo jih že prej začeli in so se ustavili ali nam niso dali dobrih rezultatov. Skoraj ves december je namenjen temu, da dokončamo začete in nedokončane projekte in dela. Morda kakšno stvar izboljšamo, popravimo, delno spremenimo… in jo pripeljemo h koncu. Zato danes zavihajmo rokave in pomislimo, kako bi se lotili tistih del, ki so se ustavila. Dober uvid in spoznanja je prinašal že včerajšnji dan. Morda ste dobili celo kakšno idejo. Tudi danes boste hitreje in lažje razmišljali. Zavihajte rokave in se lotite dela, vendar bolj v intelektualnem smislu, ne govorim o težjih fizičnih delih. Tudi podpise pogodb in novih dogovorov raje premaknite v naslednje leto.

LJUBEZEN:

Prisluhnite partnerju, bodite empatični in prijazni. Morda se počuti spregledan in izkoriščan. Morda imate vi občutek, da veliko dajete in malo dobite. Vse te energije vplivajo na to, da smo nagnjeni k prekomernemu analiziranju, tuhtanju in – sitnobi. Prepustite se strasti in tesnoba vam bo le še pomahala v pozdrav.

Samski boste izžarevali prav posebni magnetizem in privlačnost. Iskalo vas bo mnogo pogledov, tudi mnogo mlajši pripadniki nasprotnega spola, zato le pojdite v družbo. Čemu boste dali prednost: fizični strasti ali mentalnemu tuhtanju?

ZDRAVJE:

Nekateri bodo imeli večje težave s hrbtenico in križem ali z dihanjem in dihalnimi potmi. Stres različno vpliva na nas, zato se zavestno umirjajte.

DENAR:

Rezultati današnjega dela se vam bodo poznali v denarnici nekoliko kasneje. Ko boste stvari uredili, izpilili, popravili, spremenili… in dokončali. Pravzaprav vam te izboljšave lahko prinesejo goro denarja. Sicer pa je dan naklonjen manjšim nakupom in trgovanju.

KARIERA:

Najbolje, da se odločno lotite dela. Tudi tistih sitnih drobnih opravkov, ki morajo biti narejeni, pa se jim najraje izognemo in prelagamo na poznejši čas. Sedaj je ta čas! Te izboljšave in pravočasnost vam bodo kasneje koristili.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

V energijah materialnega dne smo pogosto usmerjeni zgolj v skrb in materialno odgovornost, v izražanje naklonjenosti skozi pridobivanje materialnih dobrin… Kaj kdo potrebuje, kaj in kje boste kakšno reč kupili… Dajajte z ljubeznijo in hvaležnostjo. Nekoč se vam bo to bogato poplačalo.

PRIJATELJSTVO:

Dobra družba bo zelo blagodejno vplivala na naše počutje. Ker pa so energije dneva še vedno precej nemirne in tesnobne, se je dobro tega zavedati, če slučajno padete v občutek, da ste žrtev, ki je nihče ne razume. Bolje se boste počutili, če boste povedali kakšen stavek manj kot več.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste bolj nemirni, če se boste lotevali petih zadev naenkrat. Ali zaradi težav s komunikacijskimi napravami in komunikacijo. Če se boste organizirali in se lotili dela, boste imeli ob koncu dneva notranji občutek miru zaradi dobro opravljenega dela.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.