numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4.3.2018

Otrok se uči hoditi zato, da enkrat odide. (arabski pregovor)

Dan, ko bomo lažje spustili koga od sebe in manj vsiljevali svoj prav in svoja pravila. Ko dobimo ljudje ob osebi dovolj prostora, takrat lahko zadihamo in zaživimo. Šele v zdravem odmiku lahko začnemo zdraviti in popravljati odnose. Če smo preveč tesno skupaj, nas to duši, povzroča nezdravo parazitsko bližino ali željo po begu.
Danes se bomo želeli poglabljati vase in se ukvarjati z nečim, kar izvira iz naše pristne ustvarjalnosti. Prisluhnimo si, naredimo to. Dan je odličen za umetniška ustvarjanja: literaturo, ples, slikanje, petje… To je dober dan, da razrešimo razmerja in vezi, tako poslovne kot osebne, ki nas utesnjujejo in ne izpolnjujejo več svojega namena. Da se pogovorimo in najdemo nova izhodišča, s katerimi bomo vsi bolj zadovoljni. Še toliko bolj, če gre za poslovna sodelovanja s tujino ali s tujimi partnerji.


LJUBEZEN:

Razčistite stvari, ki otežujejo vaš odnos, da lahko razmerje zaživi na nov način in z novo energijo.
Na subjektivni lestvici od 1 do 10 ocenite svoje zadovoljstvo z razmerjem. Zakaj ravno toliko?
Kaj vas v odnosu osrečuje?
Kaj je dobrega v tem odnosu?
Kaj želite, da je drugače? Kaj lahko naredite za to? Kdaj boste to naredili?
Samskim se lahko zgodi usodno določeno srečanje, posebno še, kadar gre za povezavo s tujcem ali pa za srečanja, ki se zgodijo v tujini.

ZDRAVJE:

Dober čas tako za operativne posege kot za čiščenje telesa, za post, za nego telesa, da se zdravje ohrani.

DENAR:

Preden se lotite nekaj novega, raje zaključite vse stare stvari. Vrata denarnega ali materialnega obilja se vam odpirajo v tujini ali v povezavi in sodelovanju s tujino.

KARIERA:

To je dober čas za zaključek obremenjujočega delovnega razmerja ali poslovnega sodelovanja. Lahko pa preteče precej časa, preden najdete novo ustrezno delo zase.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Razrešite nezadovoljujoče odnose in poglejte, katera pravila niso več ustrezna. Dober čas, da se odrasli otroci zahvalijo svojim staršem za vse, kar so dobrega dobili in oddidejo od doma. Starši, zaupajte svojim otrokom ter jih pospremite z ljubeznijo.
Včasih se znajdemo v kakšni neugodni situaciji in ne vemo, kako naprej. Iščemo najboljši možni izhod ali način delovanja. Tokrat se poigrajmo na drugačni način. Predstavljam vam vajo Tega ne bi nikoli naredil.
1. Vprašajmo se, česa v takšni situaciji, v kakršni smo, nikakor in nikoli ne bi naredili (ker je neumno, brezčutno, škodljivo, nekoristno, nemoralno, protizakonito…)
Npr. : “Nikoli ne bi pustil odraslega otroka v finančni stiski in odpotoval na dopust.”
2. Vprašajte se: “No, kdo pa bi to naredil?”
Predstavljajte si namišljeno osebo, ki pa bi to lahko naredila.
Npr.:kukavica, lik iz TV, starši otrok, ki so v vzgojnih zavodih…
3. Sedaj prisluhnite vsaki od teh oseb, kaj vam pripovedujejo o ljubezni, starševstvu, življenju in morda o vaši lastni situaciji. Prisluhnite opisu vaše lastne situacije skozi njihove oči in njihova usta.
4. Kako sedaj gledate na svojo situacijo? Vam lahko morda katerikoli drobček iz njihovega pogleda pomaga pri boljšem počutju ali pri odločitvi?

PRIJATELJSTVO:

Ohranjajte odnose s tistimi osebami, ob katerih ste boljša oseba in mirno oddidite od tistih, ki v vas spdbujajo vaše slabe lastnosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj bomo umirjeni in bolj se bomo pripravljeni poglabljati vase in v svoj duhovni svet. Spiritualni svet in ustvarjalnost nam bosta dajala novo obliko moči. Nocoj imamo lahko celo preroške sanje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.