numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4.4.2018

Jezik je majhen organ, ki je pa lahko najmočnejše orožje ali orodje.

Poudarjeni optimizem je pametno izkoristiti na poslovnem področju. Sodelujete s tujino ali vsaj želite svoje poslovanje razširiti tudi v tujini? Danes je dan za načrtovanje in razvijanje nadaljnih idej glede pravnega in poslovnega sodelovanja. Predvsem velja to za stare projekte, ki jih že imate v igri in so morda zastali. Naredite nekaj, stopite spet korak naprej. Vendar najprej razmislite, saj je past tega dne lahko nepremišljeno delovanje in zaupanje napačnim ljudem.


LJUBEZEN:

Enakomerno ponavljanje istih besed, istih načinov izražanja čustev, istega vedenja vodi v dolgočasje. Probajte kaj novega. Vendar pomislite najprej na svojega partnerja, preden se z vsem žarom zaletite. Morda potrebuje več občutka varnosti, preden bo lahko sprejel noviteto.
Samski – pojdite ven, v družbo, kjer se dogaja kaj zanimivega.

ZDRAVJE:

Tisti, ki imate morda kakšne resnejše težave z zdravjem, lahko danes dobite iz tujine pomembno pomoč. Ali v obliki drugega mnenja, potrjene rezervacije pregleda, zdravila…

DENAR:

Prenagljenost vodi v težave, je pa dober čas za kakšno prošnjo.

KARIERA:

Odličen dan, da stare projekte poženemo naprej. Vendar se najprej umirite in premislite. Naredite načrt, nato pa – AKCIJA.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Skupna športna aktivnost utrjuje vezi in poraja bližino.

PRIJATELJSTVO:

Z nepremišljenimi besedami lahko zasekamo globoko rano v prijateljski odnos.

SPLOŠNO POČUTJE:

Lovili bomo ravnotežje med delovanjem in izbiranjem pravega trenutka. Z napačnimi besedami lahko podremo nekaj dobrega. Tako na osebnem kot na poslovnem področju. Tudi čakanje in pasivnost nam bosta škodovala. Tam, kjer čutimo napetost, tam razmislimo, kaj želimo, naredimo načrt in morda na nov način pristopimo k reševanju. Posebno še tam, kjer se nam neke lekcije ponavljajo. Tale čas nam namreč meče na površje neadekvatne vzorce vedenja.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.