numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4.5.2018

Strah ima veliko večje oči kot zobe.

Števili 4 in 2 (11) oblikujeta današnji petek. Sam petkov dan nima rad nobenega od teh dveh števil. V petek vlada Venera, ti dve števili pa zgolj komplicirata. 4 je silno delavna in se le težko sprosti. Želi imeti vse pod nadzorom, je tesnobna in prestrašena, kadar ne ve, pri čem je. 2 neprestano išče zaveznike in potrebuje ogromno potrditev. Strašno veliko ji pomeni, kaj drugi mislijo o njej, kakšen je njen ugled, koliko jo potrebujejo… To je idealni dan za naporno delo, poslovni sestanek in lobiranje ter za obiske avtoritet. Nikar pa danes ne pošiljajte prošenj in ne pričakujte lahkotne zabave.


LJUBEZEN:

Danes bomo zastonj hrepeneli po romantičnih izrazih ljubezni. Partner bo bolj razmišljal o temeljih kot o dekoraciji. V stilu: imamo dovolj denarja?… Je potrebna kakšna adaptacija, popravilo, gradnja…? To so resne teme, zato ni dan za zabavo ali za lahkotna srečanja in zmenkarije.

ZDRAVJE:

Dan je dober za obisk pri zobozdravniku, kiropraktiku, pa tudi za operativne posege.

DENAR:

Najraje bi na denarnico obesili ključavnico. Vse preveč bomo razmišljali o svojih potrebah in izdatkih, da bi bili sposobni odpreti dlan in denarnico. Tudi umetniki bodo le težje kaj prodali. Pravzaprav ni ugoden čas niti za prodajo niti za nakupe novih stvari. Lahko pa ugodno kupite kakšno rabljeno zadevo.

KARIERA:

Dajali bomo vtis pridne mravljice, vendar bomo bolj osredotočeni na svoj zunanji videz, položaj in renome kot pa na samo opravljeno delo. Danes previdno s kritikami, hitro se najde užaljena oseba.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Kadar starši prevzamejo vse odgovornosti svojih otrok, kmalu izgubijo tudi njihovo spoštovanje in ljubezen. Zato, ker jim s tem, ko vse opravijo namesto njih, dajejo neverbalno vedeti, da so nesposobni… da jim ne zaupajo… na ne znajo… da nimajo pravice sami poskrbeti zase… Ti negativni vtisi oblikujejo globoka negativna prepričanja. Zato – manj resen obraz, manj perfekcionizma, manj zahteve po popolnosti, več nežnosti, več smeha in več pričakovanj glede lastne odgovornosti.

PRIJATELJSTVO:

Vsekakor ne bomo želeli, da nas prijatelji obremenjujejo s kakšnimi nepričakovanimi prošnjami. Mnogi bodo ta dan postavili materialno varnost oz. skrb za materialno ugodje v prihodnosti pred potrebe prijatelja v sedanjosti.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj kot bomo potrebovali potrditve in več zaveznikov – bolj se bomo čutili nesigurni. Ta dan se splača čimbolj zavihati rokave in se lotiti morda tudi kakšnega bolj dolgočasnega in rutinskega opravila. Zvečer se bomo počutili koristni in boljše. Najbolj bodo na udaru ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 6 in 9.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.