numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4.6.2018

Ljudje smo kot celice enega telesa. Nismo vsi iz istega tkiva in ne pašemo vsi skupaj. Toda, ko začnemo delovati drug proti drugemu, začnemo uničevati skupno telo.

Dan je nalašč za skupinsko delo in ustvarjalnost, za timske sestanke, izmenjavo mnenj in iskanje novih idej. Za ples, pisanje in za vse tiste skupinske dejavnosti, ki pomagajo izboljševati kvaliteto življenja. Kaj sejemo danes?


LJUBEZEN:

Na takšen dan se pogosto odločimo za nekaj nepričakovanega. Naredimo drugače, kot smo to še včeraj mislili ali govorili. Morda se nepričakovano odločite za kakšno potovanje, si rezervirate počitnice ali naredite načrt za izlet. Bodite pogumni in spontani. Radost je tista, ki dela življenje vredno.
Samski, to je dober dan za spoznavanje in druženje. Znali boste jasno izraziti, kaj si želite ali kaj pričakujete ter pokazati čustva.

ZDRAVJE:

Dan je čisto primeren za zdravstvene posege.

DENAR:

Krožil bo.

KARIERA:

Odlični dan za poslovne sestanke in timsko delo.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Privoščite si s svojimi otroki izlet. Če ne morete, pa odprite Google Maps in si oglejte kakšen kraj preko satelita ali slik. Takšna raziskovanja bogatijo znanje ter krepijo medsebojne vezi. Vsekakor danes počnite skupaj z njimi nekaj zabavnega. In med igro – brez pridiganja! Mnogi starši na stara leta tožijo, da nimajo njihovi odrasli otroci nikoli nič časa za njih. Hm; to je vzorec, ki so ga v otroštvu prevzeli prav od staršev. Imate čas za svoje otroke? Ali vam je pomembnejša pomita posoda in zlikano perilo?

PRIJATELJSTVO:

Pogovor s prijatelji nam bo dal novih moči in nas pomiril.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bo za večino ljudi dan prijeten, poln zamisli in energije. Ter želje po druženju. Dober je tudi za učenje in raziskovanje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.