numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4.7.2018

Sanje so prvi korak manifestacije.

Dan, ko postavljamo materialne stvari na pravo mesto, jih na novo organiziramo, urejamo, dogovarjamo. Čas, da se dorečejo kakšna pravila, posebej še s pomembnimi moškimi v našem življenju. Morda končno razrešimo nekaj, kar do sedaj še nismo mogli. Nekaj, kar se je morda v našem življenju ponavljalo. Danes lahko dobimo uvid v samo bistvo stvari. Prav tako je dobro prisluhniti sanjam. Če želite razlago sanj, me občasno lahko dobite tudi na številki 090 42 50. Dober čas za zdravljenje in nego. Za to, da si prisluhnemo, kaj nam je resnično pomembno in morda kakšno stvar na novo prevrednotimo. Za umetnost in ustvarjalnost. Dovolimo si sanjati, videti čez vsakdanje omejitve… kasneje bomo spoznanja spravili v realnost. Danes je dan za vizualizacijo in za začetek ustvarjanja nečesa novega, želenega…. Govorite le stavke, po katerih lahko vedno potrdite: »Tako naj bo!« Danes si resnično lahko začnemo graditi prvo stopničko naše nove prihodnosti.


LJUBEZEN:

Dan je kot nalašč za ljubezen. Morda je potrebno dogovoriti kakšno zadevo z vašim dragim, morda pa mu le povedati, koliko vam pomeni. Zveza, ki bi danes razpadla – to pomeni oddahnitev in rešitev za oba.
Samski – bolj jasno bomo zaznavali in videli v bistvo stvari. Če vas kakšna oseba bega, povabite jo danes na zmenek. Na koncu vam bo marsikaj bolj jasno.

ZDRAVJE:

Pazljivo v prometu in z ostrimi predmeti. Predvsem plezalci in ljudje, ki imate v svoji kodi število 9.

DENAR:

Kljub materialnemu številu dneva raje ne podpisujte pomembne materialne pogodbe.

KARIERA:

Danes imate možnost, da boste videli izza kulis. Pridobite lahko pomembne informacije, vidite možne pasti, ovire, posledice…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Dober dan za nekoliko globlji osebni pogovor.

PRIJATELJSTVO:

V izbrani majhni družbi se bomo počutili bolje kot v hrupni množici.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je odličen dan za izvajanje očiščevalnih šamanskih tehnik, za kreativno ustvarjanje, za sprostitev nekje ob vodi. Bodite pozorni na sanje.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.