numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4. 9. 2017

S pomočjo prijateljev lahko razširite svoje obzorje in stopite na novo pot.

Še malo, pa se bo Merkur ponovno postavil v direktno smer. Prav v zadnjih dneh se najraje zabava. Tako se boste morda jezili zaradi motenj v delovanju računalnika ali telefona, pa tudi zastoji na cesti vas lahko spravljajo ob živce. Mirno! Posebno še, če imate v svoji osebni numerični kodi števili 3 ali 8. Ne predajajte se strahovom, le kodo zaščite aktivirajte ali si postavite namero: »Moja namera je, da pridem varno, prijetno in pravočasno na xy… » In ne speljujte prehitro v ovinkih.

LJUBEZEN:

Želeli boste razpravljati in modrovati o zvezi, čustvih, razmerju… Manj se boste želeli stiskati in carkljati. Za mnoge je to naporna situacija. In nikar ne mislite, da morate na novo postaviti temelje vajine zveze. Raje izkoristita ta vpliv, da se dogovorite za novo igro Preseneti me, v kateri se oba zavežeta, da bosta drug drugega prijetno presenetila. En teden ti mene, naslednji teden jaz tebe. Energija, ki jo bosta usmerila v opazovanje partnerja in v razmišljanje, kaj si vaš partner želi, vaju bo ponovno zbliževala in celila razpoke odtujenosti ter samoumevnosti.

Samski še malo počakajte, če si želite resno razmerje, ki bi trajalo. Lahko pa se včlanite v kakšno plesno šolo.

ZDRAVJE:

Dobre misli bodo vzbudile dobre občutke. Le ti pa dobro počutje. Zaupanje v prihodnost in optimizem skoraj čudežno vplivajo na zdravje.

DENAR:

Ne glede na svoj trenutni finančni položaj se vam bodo vaši načrti in vizije obrestovali. Pa čeprav morda še sploh ne veste, točno kako jih boste uspeli uresničiti. Brez skrbi, pravi čas boste dobili prave ideje in prave informacije. Zaupajte intuiciji.

KARIERA:

Timsko delo in sodelovanje vam lahko prinese čudovito novo idejo, Morda nek nov skupni projekt, v katerem boste združili sposobnosti vsakega posameznika v večjo celoto. Pa vendar danes razvijajte ideje, medtem ko se izvedbe lotite nekoliko kasneje (morda šele po 10. septembru). Današnji dan spodbuja intelektualne uvide.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Igranje igre JAZ SEM bo na nezavedni ravni krepilo zdravo samopodobo, hkrati pa okrepilo občutek spoštovanja in povezanosti med vami. V posebno pomoč vam je lahko, če imate v hiši najstnike. Povabite še kakšno svojo odraslo prijateljico, prijateljico svojega najstnika in presenečeni boste, kako dobro se boste na koncu vsi počutili ne glede na to, kdo bo zmagal ali izgubil. Kajti v tej igri zmagujete tudi, če izgubljate��. To je tudi odlični dan, da odrasli otroci zapustijo domače gnezdo.

PRIJATELJSTVO:

Imate kakršnekoli poslovne ideje, za katere ne veste, kako bi se jih lotili? Povabite prijatelje na »palačinka party« ter brainstorming. Njihove ideje vam lahko prižgejo novo luč in podprejo novo pot v življenju. Ali jih preprosto povabite na igro JAZ SEM in dovolite, da se kasneje razidete z dobrimi občutki ter z občutkom večje bližine.

SPLOŠNO POČUTJE:

Bolj lahkotno kot boste gledali na polje različnih možnosti, bolj boste imeli občutek, da je vse mogoče. Morda pa je res že čas, da pokopljete stare strahove in razjahate z mrtvega konja, kaj menite?

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.