numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5. 10. 2017

Začutili boste nov val moči in želje po delovanju, želeli boste, da je vse po vaše!

Želeli boste blesteti, želeli se boste pokazati. Prevelik dotok nove energije, pretirana impulzivnost in razdražljivost vam lahko povzroči velike težave na cesti. Nagnjeni ste k prehitremu reagiranju. Strpnost danes ni vaša močna stran. Hoteli boste vse takoj in skočili boste, še preden boste točno vedeli kam. Preden obrnete ključ in prižgete avto, prosim vas, aktivirajte kodo zaščite: »Za odrešitev in harmonični razvoj vseh aktiviram kodo zaščite za vse udeležence v prometu in zase – 71931 ter varne vožnje 11179.« Kaj vas stane, če to naredite? Verjemite, da ste v življenju storili že marsikaj bolj neumnega.

LJUBEZEN:

Prekipevali boste od notranje energije in želje, da postavite stvari na svoje mesto. Da bo končno po vaše. Ta trma vas lahko vodi v nepremišljena dejanja, ali se na hitro odločite za neko potezo, zaradi katere vas bo kasneje bolela glava. Prav tako vas lahko brez razmišljanja zanese v kakšno avanturo.

Samski boste polni ognja in v polnem dogajanju. To je dober dan za zabavo, na kateri boste blesteli, vendar so manjše možnosti, da najdete svojega princa ali princeso. Hm, tudi ognja je lahko preveč.

ZDRAVJE:

Odvečno energijo lahko varno pokurite v športu, zato je to odlični dan za različna športna tekmovanja. Tudi pri kakšnem nastopu boste blesteli. Ni pa najbolj ugoden dan za operativne posege. Tudi sicer ste danes bolj nagnjeni k poškodbam. Ne divjajte brezglavo okrog, da vam ne bo žal.

DENAR:

Previdno na cesti, da ne boste po nepotrebnem zapravljali denarja za kazni in popravila.

KARIERA:

Danes se lahko brez težav lotite stvari, katerim ste se že nekaj časa izogibali. Bolj boste direktni in neposredni, vendar tudi aktivni. To je odlični dan, da pošljete prošnje ali predloge tja, kjer bi radi nekaj dosegli. Da poveste, kaj si želite. Vendar ne podpisujte pogodb. Tudi ni primeren dan, da se dogovorite glede vseh podrobnosti. Dan ni naklonjen poslovnim in intelektualnim dosežkom, bolj športnim.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Impulzivni boste. Mimogrede boste izrekli vse tisto, kar sicer morda ne bi. Vsaj ne na takšen direktni način. No, včasih se tudi to obrestuje, čeprav lahko tudi vi dobite sunek v želodec, ki vam bo vzel sapo. Ni potrebno iti na nož in čeprav morda ne verjamete, bo imela prošnja večji učinek.

PRIJATELJSTVO:

Energije dneva so lahko precej razdiralne. Nepričakovano vas lahko zamika, da komu poveste v eni sapi vse, kar si že dolgo mislite o njem ali njej. Prav nič ne boste pripravljeni na kompromise ali taktizirati. Za besedami bo ostala puščava in polomljeni koščki srca.

SPLOŠNO POČUTJE:

Čutili se boste notranje močni in energični. Nič se vam ne bo zdelo nemogoče, zato se boste z veliko volje in navdušenja lotevali najrazličnejših stvari. Živeli boste v skladu z rekom: Nemogoče je mogoče.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.