numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5. 11. 2017

Posvetite več pozornosti dihanju. Večkrat na dan globoko in mirno zadihajte.

Energije dneva so zelo dvorezne, predvsem na materialnem področju: lahko podpišete neko dobro materialno pogodbo ali nakup, lahko pa se grdo opečete in ste ogoljufani. To je bolj odvisno od vaše osebne numerične kode. Pred podpisom kakršnekoli pogodbe se umirite, predvsem pa storite to čim bolj zgodaj zjutraj. Več strpnosti je potrebno na cesti. Nasploh so bolj poudarjene težave pri gibanju: morda težave s hrbtenico in kostmi, alergije in težave z dihanjem.

LJUBEZEN:

Morda nam udarijo na dan stari nerazrešeni kompleksi, zato bomo skušali negotovost prikrivati z narejeno duhovitostjo. Na koncu bomo jezni nase, ker se zadeve ne bodo izšle po planih, zaradi igre se bomo pa počutili neumni. Bolje bomo storili, če bomo preprosto iskreni in nenarejeni. Ta dan lahko postane to dobitna kombinacija za ljubezen. Iskalo vas bo mnogo pogledov, ne glede na razlike v letih.

ZDRAVJE:

Morda se komu pojavijo stare težave, predvsem z gibanjem in ravnotežjem, ali ponovitveni val borelije in borelioze. To je dober dan za združevanje tako uradne medicine kot kakšne naravne alternativne veje.

DENAR:

Lotite se novih projektov. Inovativne zamisli ter akcija vam lahko prinesejo goro denarja. Ker so možne tudi kraje in izgube zaradi nesreč, vam priporočam, da aktivirate kodo zaščite 71931.

KARIERA:

Sposobni boste delati več stvari hkrati ter boste precej počistili kup dela, ki ga večinoma odrivate h kraju. Možne so spremembe. Tako pričakovane in željene kot tudi nepričakovane in neželjene.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Veste, kaj je najboljša naložba za stara leta? Ni sklada ali delnic, ki bi zagotavljale več varnosti in zadovoljstva kot so dobri odnosi z otroki in domačimi. Vendar dobimo le toliko ljubezni, razumevanja, sočutja in ljubezni, kolikor je damo. Zato ni čas, ki ga preživljamo s svojimi otroki nikoli zapravljen čas. In ni dela, ki bi bilo pomembnejše. Ko smo z njimi nežni in ljubeči, vzgajamo zdrave, samozavestne in pogumne ljudi. Ljubeče posameznike, ki izgrajujejo družbo na srčnih vrednotah. In to je edina prava varnost za ljudi in človeštvo kot celoto.

PRIJATELJSTVO:

Majčkeno bodite pozorni, da ne zapadete v obrekovanje in v izdajanje zaupnosti. Na prijateljstvo to deluje kot pozeba pomladi na mlade popke.

SPLOŠNO POČUTJE:

Zelo odvisno od osebne numerične kode: za ene prijetni dan, delovni in poln zadovoljstva po dobro opravljenem dnevu… za druge nemiren, nervozen in z nepričakovanimi spremembami.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.