numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5. 12. 2017

Znotraj vsakega izmed nas je majhen otrok, ki potrebuje nežnost in ljubezen. Poglejte se v ogledalo in si povejte: »Rad, rada te imam.« Temu otroku danes dajte vso svojo pozornost!

Današnji dan je odličen za začetek zdravljenja duše. Če si finančno lahko privoščite terapevstko pomoč dobrega svetovalca, coacha ali družinskega terapevta, se lotite zdravljenja starih ran in svojega notranjega otroka. Včasih kdo reče, da nima ran ali zamer iz otroštva, hkrati pa se pritožuje, da nima sreče v ljubezni, da nima dovolj denarja, dovolj sreče… Vse premalo se zavedamo, da vsi naši miselni in vedenjski vzorci temeljijo na naših najzgodnejših izkušnjah in občutkih. Sčasoma so se oblikovali v močna prepričanja, ki se jih sploh ne zavedamo, vendar krmarijo tako našo barko finančnega uspeha kot Amorjevo puščico ljubezni. Veste po čem najbolj prepoznamo svoja notranja nezavedna prepričanja? Po tem, kako živimo in kaj se nam dogaja. Neprestane težave ter nezadovoljstvo je neizpodbiten dokaz negativnih omejujočih prepričanj, ki vodijo naše delovanje. Če želimo spremeniti svojo prihodnost, moramo sprejeti in pozdraviti svojo preteklost. Na dobri bazi rastejo dobra prepričanja, na slabi pa slaba. Vrzite šaro iz svojega življenja. To je dober čas za zdravljenje in razpad vsega, kar vas oddaljuje od vas samih. Danes je dan za to! Prisluhnite sanjam in intuiciji.

LJUBEZEN:

Morda bomo imeli povečano potrebo po ljubezni in nežnosti, hkrati pa bomo bolj občutljivi, če se partner ne bo odzval tako, kot bi si želeli. Prisluhnite svojim čustvom in povejte, kaj si želite. In zavedajte se, da si tudi partner obupno želi nežnosti, razumevanja in sprejetosti. Nekateri pa bodo ugotovili, da jim razmerje ničesar več ne daje in da je že dolgo prazno in mrtvo. Bodite zvesti sebi in ne pristajajte na življenje, kakršnega ne želite živeti. Najhuje, kar se vam lahko zgodi je to, da izgubite sebe. Potem gre življenje mimo vas in je podobno zgolj čakanju, kdaj ga bo konec. Če ne morete odnosa izboljšati, se umaknite. Samske morda pritegne privlačni tujec.

ZDRAVJE:

To je dober dan za obisk zdravnika, kiropraktika, bioenergetika, svetovalca… Tudi za kakšen preventivni pregled ali operativni poseg in odstranitev nezdravih tkiv. Dobro se je izogibati alkoholu, sladkarijam in preveč škrobni hrani.

DENAR:

Za investicije je to dober dan, vendar izključno v tiste naložbe, ki smo jih že imeli prej v načrtu, pa jih iz katerihkoli razlogov nismo speljali. Ne bojte se – ne glede na situacijo, boste vedno pravi čas dobili, kar potrebujete.

KARIERA:

Morda boste preveč občutljivi in boste preveč osebno jemali besede sodelavcev. Tudi sami se v komunikaciji poslužite bolj nežne in rahle variante. Mesec december ne spodbuja novih poslov, pri preoblikovanju in dokončanju starih zadev pa se poslužite kakšne pomoči iz tujine. Če ste že imeli pogovore s tujino in niste dosegli konsenza, poskusite z nekoliko preoblikovano zadevo začeti pogovore danes. Vsi stari posli in nedokončani projekti, ki so vezani na tujino – danes povprašajte, se pozanimajte, ponudite… Odločite se za pot, ki podpira vašo ustvarjalnost.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Idealen dan, da se odrasli otroci zahvalijo svojim staršem ter se odselijo od doma. Sicer pa si raje skupaj z družino pričarajte prijeten večer ob kakšni dobri enciklopediji ali atlasu… Prisluhnite kakšnemu potopisu ali zanimivemu dokumentarcu. Raziskujte nove dežele, čeprav le zgolj s prstom po zemljevidu ali s pomočjo strica Googla. Dobri starši si vzamejo čas za otroke in kvalitetno preživljanje skupnega časa.

PRIJATELJSTVO:

Imate pravico, da spremenite svoje življenje tako, da boste živeli čimbolj v harmoniji s seboj in izražali svojo pristnost. Od prijateljev, ki tega ne sprejmejo, se raje odmaknite.

SPLOŠNO POČUTJE:

Možno je nihanje razpoloženja iz ene skrajnosti v drugo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.