numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5.3.2018

Samo tisti, ki tvega, je resnično svoboden. (Robert H. Schuller)

Zelo pozitiven in spodbuden dan, da naredimo korak naprej k svojim ciljem in željam. Na vseh področjih, tako na poslovnem kot na osebnem. To je res dober dan za podpise poslovnih in materialnih pogodb, za nove poslovne začetke in nova partnerstva, za tekmovanja in predstavitve svojih projektov. Tudi za novo ljubezen. Vendar moramo začeti korake v smer, kamor želimo. Ne dovolimo, da nam strahovi zaprejo vrata novih možnosti. Kdor ne riskira, ne profitira, pravi stari pregovor. Strah je glavni krivec, da tako malo izkoristimo svoje potenciale. Nikoli ne bom pozabila spoznanja, ki sem ga doživela prvič v adrenalinskem parku. Ko sem se tako močno oprijemala varne vrvi, da so se mi členki pobelili, sem se komaj premikala. Če sem hotela hitreje in lažje napredovati, sem morala popustiti svoj oprijem. In zadnje spoznanje na hlodih 15 metrov nad tlemi, ko sem bila prekratka, da bi se lahko oprijela naslednje vrvi: »Če hočeš naprej, se moraš spustiti!« Kadar danes obstojim, se pogosto vprašam, česa se premočno oklepam in kaj bi bilo modro izpustiti. Brez tveganja se ne da polno živeti. Pogosto se življenje začne šele, ko stopiš čez rob varnosti.
Kam želite priti? Kam boste stopili? Česa se boste oprijeli in kaj boste izpustili?


LJUBEZEN:

Dan, oz. večer in noč za strast in ljubezen. Pridobili boste moč, da razpihate že morda nekoliko ugašajoči ogenj v svojem razmerju. Poskusite nekaj drugače. Nekaj novega, česar še niste. Prepustite se domišljiji.
Če ste samski, se le ozrite okrog sebe. Pojdite nekam, kamor še niste šli. Naredite nekaj novega, nekaj drugače. Krepost je izsušena starka s šklepetajočimi kostmi, ki zvečer sama leže v posteljo. In v svojo hladno samoto rada potegne še druge. Saj veste – človek v nesreči ne sme biti sam. Pošljite jo k vragu! Pogled vam bo kmalu obstal na prijaznem obrazu in sijočih očeh.

ZDRAVJE:

Telo nam bo celo leto dajalo signale, kaj potrebuje. Prisluhnimo tej inteligenci in vnesimo nove, zdrave navade v svoje življenje. Danes je dober dan za začetek teh sprememb.

DENAR:

Odprite um in oči: nepričakovano se bodo pojavile priložnosti za dober zaslužek. To je tudi dober dan za začetek poslovanja oz. prodaje preko spleta.

KARIERA:

Ustvarjalnost, pogum za nekaj novega, iskanje novih poti in lastna aktivnost – formula uspeha današnjega dne. Morda se čisto nepričakovano ponudijo nove možnosti in se nam odprejo nova vrata. Malo pokličite tja, kamor še niste.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Večinoma si starši želimo pridne, toda samozavestne in uspešne otroke. Srečne, seveda. Toda to je kombinacija, ki gre težko skupaj. Pridnost sama po sebi vključuje upoštevanje pravil, ki jih postavijo drugi. Sledenje napotkom. Uspeh pa večinoma leži izven meja napotkov in pravil. Menim, da se otroci morajo naučiti tudi tveganja. Da naredijo stvari po svoje, mimo pravil. Naj prevzamejo odgovornost za posledice. Vendar ne tako, da jim odtegnete naklonjenost in prijaznost. Večinoma se otroci manj bojijo realnih posledic svojega vedenja kot to, da bodo kregani. Da bodo poslušali pridige, kritike in očitanja. Te stvari namreč sporočajo: »Nisi ok, ne ugajaš mi. In dokler ne delaš tako kot jaz hočem, ne boš ok.« Otrok želi ugajati staršem. Noro potrebuje njihovo odobravanje. Če njegovo vedenje prinese negativne posledice, ga objemite. Povejte mu, da ga imate radi. Da bo pa kljub temu moral popraviti zadevo in najti boljši način. Le tako se bo naučil najti zdravo mejo med sledenjem pravil in med nujno potrebnim tveganjem. In tako se bo otresel strahu pred delanjem napak.

PRIJATELJSTVO:

Dober dan za druženje s prijatelji in za spoznavanje novih.

SPLOŠNO POČUTJE:

Naj bo ta ponedeljkov večer nekaj posebnega. Kako ga običajno preživite? Napišite si vse dosedanje možnosti. In nato se spomnite eno, ki je še nikoli niste naredili. Vsaj ob ponedeljkih ne. Čustven dan, prijeten in poln optimizma.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.