numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5.4.2018

Iščite in našli boste. Trkajte in odprlo se vam bo.

Število 5 vpliva na gibanje in spremembe. Je število Merkurja in ker smo še vedno v obdobju njegovega retrogradnega hoda, je smiselno biti nekoliko bolj pazljiv na cesti. Možne so namreč težave v prometu, z računalniki in pri komunikaciji nasploh. Ker pa je ves dan pod vplivom energije 11, je smiselno možne blokade globlje pogledati. Se kakšne stvari ponavljajo? Potem sigurno potrebujejo drugačen, nov pristop. Dan je najbolj ugoden za stike s tujino, spletno trgovanje in izobraževanje vsega, kar je povezano s trgovino, marketingom, nastopanjem….


LJUBEZEN:

Število 11 vpliva na odnose, 5 na spremembe… na čustvenem področju lahko pride do povečanih želja, do sanjarij, ki nimajo osnove ali za prevelika pričakovanja. En majhen nasvet, ki vam lahko prihrani razočaranje: če želite, da se vaš partner spremeni v idealnega princa, se najprej vi spremenite v idealno princeso, prav?
Ker vibracija števila 11 na čustvenem področju vpliva na napačno izbiro partnerja ter na zapletanja, ki lahko vodijo v razočaranja, svetujem samskim, naj z odločitvijo ali je oseba prava ali ne, raje še malo počakajo. Ko se bo Merkur spet obrnil v direktno smer, bo marsikaj bolj jasno. Sedaj še vedno morda bolj ali manj ponavljate pretekla neprijetna izkustva.

ZDRAVJE:

Če imate resne težave z zdravjem, se poslužite drugega mnenja iz tujine. Ali vsaj pridobite mnenje še kakšnega drugega domačega strokovnjaka.

DENAR:

Morda boste morali potrošiti denar za nepričakovana popravila.

KARIERA:

Sodelovanje s tujino vam lahko prinese marsikatero dobro idejo, vendar to velja za stare projekte, ki so že v teku. Z novimi še malo počakajte.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Starši smo pogosto razočarani nad otroki, ker le ti ne izpolnijo naših pričakovanj ali počnejo nekaj, česar ne odobravamo. Vsem bo lažje, če najprej pomislite, da vaš otrok ni kos gline, ki jo lahko oblikujete, kakor želite. Vaša naloga je, da odkrijete, kakšna oseba je vaš otrok in mu pomagate, da to spoznava sam. in odkriva svoje pozitivne lastnosti. Marsikdaj se zgodi, da v preveliki želji po tem, da bi otroku naredili čim lepše življenje in mu dali najboljše možnosti, pozabimo, da nismo enaki. To je druga rožica. Morda potrebuje tudi drugačno prst kot vi. Ne je zlomiti, če noče rasti ob vaši opori.

PRIJATELJSTVO:

Če bomo pričakovali od prijatelja nekaj, česar nam ne more dati, bomo morda razočarani.

SPLOŠNO POČUTJE:

Dogajajo se usodno določeni momenti, večinoma pa je to pozitivni dan. Bolj kot boste aktivni in v družbi, bolje se boste počutili.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.