numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5.5.2018

Črnogledost mladih temelji na premajhnem znanju, črnogledost starih pa na veliko izkušnjah. (Hiller).

Dan oblikujeta števili 5 in 3 (12), ki sta vsaka zase čisto ok, skupaj pa povzročata težave, če se ne znamo umiriti. Danes je pozitivno razmišljanje nujna potreba, da ne zdrknemo v preveliko zaskrbljenost in v strahove čez vsako mejo. Najbolje bomo naredili, če zjutraj najprej aktiviramo namero: »Moja namera je, da se mi ves dan dogajajo prijetne, koristne in pozitivne stvari. Sem v celoti in popolnoma varna na vseh poteh in pri vsem, kar počnem.« Nič vas ne stane, če si to izrečete ali napišete na listič in nekajkrat dnevno preberete, prepreči pa lahko marsikatero zoprnijo. Najbolje je dan preživeti v delu, pisanju, plesu ali kakšnem drugem fizičnem ustvarjanju.


LJUBEZEN:

S prehitrimi besedami lahko izzovemo čustva in občutke, ki si jih ne želimo. Danes ni pametno dregati v partnerja in sitnariti. Slišimo lahko tudi kaj takšnega, česar ne maramo. Dan ni naklonjen zmenkom. Če pa že greste, pazite na jeziček in ovinke na cesti.

ZDRAVJE:

Energije so naklonjene zdravljenju, tudi z bioenergijo.

DENAR:

Kažeta se dve skrajnosti: prevelika previdnost, ki meji na skopost ali popolnoma nerazumno trošenje, od katerega sami nimate ničesar.

KARIERA:

Če smo bili včeraj občutljivi na svoj status in položaj, bomo danes še bolj. Vendar previdno – nikar si v želji, da se pokažete najboljši, najbolj popolni in nepogrešljivi, ne naložite odgovornosti, ki niso vaše. Obžalovali boste.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

»Če ne boš pridna, te bom tako….«
Žal je grobost, posebno besedna, še vedno močno prisotna v slovenski vzgoji. Nič ni narobe s kričanjem, če le otroka ne tepeš. Vse preveč smo pripravljeni preslišati vpitje staršev in jok otrok iz sosednjega stanovanja. Ne vtikamo se v to. Ker nimamo te pravice, bo rekla večina. Resnica je, da si je lažje zatisniti ušesa. Grožnje, izpolnjene ali zgolj pričakovane, poškodujejo otrokovo dušo bolj, kot si mislimo. Ne dovolite, da s prehitrimi besedami jemljete otroku, ki ga sicer ljubite, moč in polet, da nekoč uresniči svoje sanje.

PRIJATELJSTVO:

Hitro lahko rečemo ali storimo nekaj, kar bomo kasneje obžalovali. Raje kakšen odgovor ali reakcijo preložite na jutri, kot da danes podrete vse mostove.

SPLOŠNO POČUTJE:

Posebno ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi število 7, naj obvezno aktivirajo namero za zaščito ali niz 71931. Težek in naporen dan.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.