numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5.6.2018

Ni zabavno biti žrtev! Takrat energija odteka.

Notranja struktura dneva (2 + 2 = 4) kaže na porast občutkov utesnjenosti in blokiranosti. Petica v dnevu hrepeni po spremembi, svobodi, daljnih krajih, štirica jo vleče nazaj. Petica se želi zabavati, delovati brez večjega napora, štirica opozarja na pomanjkanje in zahteva žrtvovanje. Posledično bomo čez dan vse bolj izgubljali energijo, vse bolj bomo občutljivi, morda nekoliko tesnobni… Vendar je dan odličen za nove pristope na poslovnem področju, za seminarje in izobraževanja, za pisanje, ples in vsa ostala ustvarjalna izražanja. Bolj kot boste izživeli svojo ustvarjalnost, boljši dan je pred vami. Bolj kot boste padli v vlogo nemočne žrtve, bolj vam bo v celice lezla depresivnost, sitnoba in nezadovoljstvo.


LJUBEZEN:

Naredite za partnerja nekaj novega, nepričakovanega, nežnega, prijetnega… Obrestovalo se vam bo.
Samski – pojdite na kakšne skupinske ustvarjalne delavnice; slikanje, ples, kuhanje…

ZDRAVJE:

Za nekatere morda rahla tesnobnost in zmedenost, vendar je dan odličen za obisk kozmetičarke, za nego in masažo.

DENAR:

Bolj bomo radodarni z nasveti kot z denarjem.

KARIERA:

To je dober dan za biznis. Najdemo lahko kakšno novo rešitev, se preko spleta prijavimo na kakšen poslovni dogodek.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Morda bodo tudi otroci nekoliko bolj zmedeni kot običajno, pa se tudi kakšna laž lahko prej pojavi. Laž je vedno pokazatelj neke potrebe in je silno pomembno sporočilo. Bolje bo, če otroku prisluhnemo, kot da ga kregamo. Laže iz strahu, ker se boji povedati resnico? Ker misli, da je zanimiv le, če je kdo drugi?… Kadar ne vemo, kako bi kot starši ravnali, se vprašajmo: Če bi bil ta otrok, kaj bi zdaj najbolj potreboval?

PRIJATELJSTVO:

Ne dovolite, da vam jamravci in večne žrtve izpijejo energijo. To je njihova odločitev in nikakor ni vaša dolžnost, da jih energetsko hranite.

SPLOŠNO POČUTJE:

Marsikdo (bolj tisti, ki imate števila 3, 8 ali 9)bo morda začutil, da je na nek način blokiran. Takšne misli in občutki povečujejo notranji nemir, strahove, tesnobo in celo depresivnost. Meditacija je boljši način za reševanje iz teh energij kot alkohol ali kakšna druga hitra, kratkotrajna sprostitev.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.