Numerološki vidik dneva: 5.7.2018

Kdor jezika špara, kruha strada!

Dan kot nalašč za poprositi kakšno reč, za nastope, predstavitve, prezentacije, za pisanje in ples, za igro in gledališče, za izlet, potovanje v tujino ali spletno trgovanje. Spodbuja se druženje in povezovanje. Bolj na lahko bomo jemali stvari, bolj bomo optimistični in manj črnogledi. Z večjo lahkoto bomo naredili nov korak, manj bo strahov, zato bo tudi večja naša privlačnost in očarljivost. Izkoristite to on naredite nekaj novega zase. Pazite se le prenaglih besed in hitrega speljevanja, posebno še trojke.


LJUBEZEN:

Energije dneva prinašajo več zaupanja in optimizma, kar posledično vpliva tudi na manj stresa in večjo očarljivost. Stvari bomo videli v bolj svetli luči, zato bodo odnosi lahkotnejši. Le trojke malo bremzajte jezik.
Samski – ne čakajte doma. Obvezno ven in v družbo. To je odličen dan za zmenkarije, srečanja, nova spoznavanja…

ZDRAVJE:

Previdno v prometu in pri hitrem speljevanju, da vas ne bo bolela glava. Tudi vrtanje v zobe ali kirurški posegi niso najbolj priporočljivi.

DENAR:

Nagnjeni bomo k hitrim dejanjem, pa morda kupimo več kot smo nameravali.

KARIERA:

To je odlični dan za predstavitve in vzpostavljanje poslovnih povezav s tujimi partnerji. Ali konkretno v tujini ali preko interneta. Le podpis pogodb raje prestavite.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Jeziček bo hiter, pogum večji, nekaj novega vabljivejše, avantura vabi… Pojdite z otroki na kakšen izlet, na ples, v kino ali gledališče…Izkoristite to optimistično energijo, vendar se ne živcirajte, če bo nepričakovano prihajalo do zastojev. Ohranite pogum in hladno glavo in vse se bo uredilo.

PRIJATELJSTVO:

Dober dan, da se s prijatelji dobite na športnem igrišču ali na plesnem podiju.

SPLOŠNO POČUTJE:

Za večino bo optimističen dan, ko bomo z lahkoto naredili kakšen drznejši korak v svojem življenju. Naredite nekaj novega zase. Nekaj, kar si že dolgo želite. Predvsem ljudje, ki imajo v svoji kodi število 3, pa danes nekoliko pazljiveje, saj lahko prihaja do zastojev in blokad.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.