numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 4.8.2017

Čeprav je petek in mnogi razmišljate bolj o vikendu kot o delu, je današnji dan namenjen temu, da se organizirate. Da si postavite jasne cilje, nato pa zavihajte rokave in delajte!

Lahko pa si organizirate tudi kakšen izlet. Morda s pomembno moško osebo (partner, prijatelj, oče, sin, brat, šef, sodelavec…) v vašem življenju in dorečete stvari, ki vas že nekaj časa glodajo in povzročajo nemir.

LJUBEZEN:

To je dober čas, da se zaljubljenost spremeni v pravo ljubezen, da se dokončno odločite, kam želite popeljati to zvezo in za pomemben korak naprej. Morda se dogovorita za skupno prihodnost, si postavita skupne načrte… Sprejmite skupna pravila, ki ustrezajo obema, saj bo le v tem primeru zveza lahko postala in ostala trdna.

ZDRAVJE:

Organizirajte si življenje tako, da boste imeli dovolj časa za sprostitev in počitek, da ne pride do nepričakovanih zdravstvenih težav in komplikacij. To je tudi najbolj primerni čas za morebitni operativni poseg. Prepričana sem, da je vzrok za nastanek katerekoli bolezni ali zdravstvene težave v našem načinu razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Louise Hay ima zanimivo knjigo z naslovom Telo je tvoje in v njem opisuje možne vzroke za nastanek težav.

DENAR:

Najverjetneje se bo vaša likvidnost zmanjšala, zato se boste morali kot bojevnik boriti za denar in pridobitev materialnih dobrin. Tudi dolg bo potrebno odločno izterjati.

KARIERA:

To je obdobje ustvarjalnosti, dela in prevzemanja odgovornosti. Tudi če rezultati niso takoj vidni, je sedanje delo za vas odskočna deska za prihodnost. Do uspeha boste prišli samo z izredno vztrajnostjo in strukturiranim delom.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Povejte, kaj si želite, kaj pričakujete in kaj ste pripravljeni narediti. Sklenite dogovore, meje in pravila naj bodo čimbolj jasna in konkretna.

PRIJATELJSTVO:

Načrtno vzdržujte dobre odnose s prijatelji in si vzemite čas za njih. Idealen čas za piknik ali izlet, se strinjate?

SPLOŠNO POČUTJE:

To je obdobje dela, naporov in omejitev – celo do izgorelosti. Zavedajte se, da je vedno na voljo več poti, čeprav jih v tem trenutku morda ne vidite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.