numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik za avgust 2017

Mesec julij je osvetljeval naše odnose ter poslovno življenje. Spoznavali smo (pogosto prav boleče), kaj v našem življenju deluje in kaj potrebuje osvežitev, spremembo, pomoč…

Tem spoznanjem se nismo mogli izogniti, čeprav bi se jim morda želeli. Vendar so pomembna in potrebna. Bolelo nas je le tam, kjer nismo izkoristili svojih potencialov ali smo morda zgrešili pot, ki jo je izbrala naša duša. Čeprav so se podrle mnoge zveze, so se začeli tudi mnogi poslovni dogovori in nova sodelovanja.

Sedaj v avgustu je čas, da spoznanja zadnjih mesecev spravite v življenje. Dokončajte projekte, ki ste jih začeli in vam ugajajo. Prva tretjina meseca je ugodna za nove načrte, predvsem pri poslovanju s tujino. Kasneje, od 10. avgusta naprej, dajte prednost nedokončanim zadevam ali tistim, ki so se zaradi najrazličnejših razlogov ustavile. Zdaj jim lahko dodate novo energijo ter jih privedete h koncu. Poslovanje s tujino ali predstavitev vaših izdelkov v tujini bo dalo odlične rezultate.

Pravzaprav je to najboljši čas za daljša potovanja v tujino. Morda boste kdaj pa kdaj padli v nepredvidljive situacije, tako na cesti kot pri rezervacijah, vendar bo vsaka neugodnost skrivala v sebi skriti biser nekih novih, boljših možnosti. Izkoristite ga, nikar se ne trudite vsega nadzorovati in vse se bo izvrstno končalo.

Mnogi ljudje se bodo za vedno poslovili iz vašega življenja. To je razlog za praznovanje, ne za žalovanje. Zakon ravnovesja postavlja stvari na pravo mesto, zaključuje tisto, kar bi že moralo biti zaključeno. Ničesar niste izgubili; prav je tako.

Ste samski? Mnogim se za obzorjem že nasmiha nova ljubezen in Amorček že pridno lošči puščice. Bodite zvesti sebi, ne igrajte osebe, kar vi niste. Le s pristnostjo boste pritegnili v svoje življenje osebo, ki bo z vami resonirala na enakih frekvencah. Ne pristajajte na nič, kar vam povzroča neugodje in odpor. Resnično – niste se rodili, da boste živeli za kogarkoli drugega. Rodili ste se, da polno živite sebe in svoje življenje. Bodite to, kar ste!

Ne vztrajajte pri stvareh (tako pri osebnih kot pri poslovnih zvezah in razmerjih), ki ne dajejo rezultatov. Bolj kot se jih boste oklepali, bolj boleče bodo posledice. Počistite iz svojega življenja vse, kar niste vi, kar ni vaše, kar je odvečno.

Saj veste: za vse, kar naredimo ali ne naredimo, plačamo ceno. Le valute so različne. Plačujemo v denarju, s čustvi in z zdravjem.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.