numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5. 8. 2017

Čas je za spremembo, potovanje, selitev. Če ne gre po eni poti, poiščite drugo!

Morje, gore… Narava kliče in vabi. Prisluhnite ji in sprejmite njeno povabilo. Morda spoznate zanimive nove ljudi, s katerimi se boste v prihodnje še radi srečali. Tisti, ki imate v svoji osebni kodi število 3 – čustva vas bodo pretirano obvladovala, zato ne podirajte mostov za seboj. Odločajte se, ko boste imeli nekoliko bolj hladno glavo.

Sicer pa se z naslednjim tednom začne 14 dnevno obdobje, ko se bo pokazalo prav vse, kar nas ovira pri ustvarjanju lepše prihodnosti. Izjemni čas od 7. do 21. avgusta nam prinaša najpomembnejša sporočila. Ta čas je skener in pokazatelj, v katero smer gre naša prihodnost, če sledimo dosedanji poti. Nekateri boste zadovoljni, drugi imate pa možnost še marsikaj spremeniti. O tem času bom še pisala.

LJUBEZEN:

Spremembe so na pohodu. Lahko vas čisto nepričakovano očara simpatični tujec. Če ste vezani, razmislite, kaj vam skrita zveza daje ali kaj vam jemlje, da ne boste s svojo lahkomiselnostjo porušili domačega, morda kljub občasnim težavam, dobrega odnosa. Če ste samski, je čas za romantiko, spoznavanje in graditev novega odnosa, čeprav boste večinoma želeli ohraniti osebno svobodo in neodvisnost.

ZDRAVJE:

Več kot se boste gibali, manj težav boste imeli pri gibanju in v prometu. Tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi število 8, boste ta dan imeli morda težave pri gibanju in premikanju. Lahko se vam znova oglasi kakšna stara poškodba ali si v tem vročinskem valu nahladite križ ?. Ja, tudi to se dogaja.

DENAR:

Na nekoliko neobičajen in nenavaden način lahko pridete do materialnih dobitkov ali večje vsote denarja.

KARIERA:

Če niste zadovoljni na delovnem mestu, je čas za pogovor in iskanje novih možnosti ter sklenitev novega dogovora.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ne jemljite vsega preveč resno. Dovolite si biti lahkotni, uživajte v skupnih dejavnostih in druženju. Otroci si bodo zapomnili, kdaj so se z vami smejali in se dobro počutili, ne pa, kdaj je vse šlo tipi-topi po vaših načrtih.

PRIJATELJSTVO:

Naredite nekaj novega, kar še nikoli niste. Včlanite se v kakšno društvo ali skupino, da spoznate nove ljudi, hkrati pa negujte stike s starimi prijatelji.

SPLOŠNO POČUTJE:

Lahkotnejši boste, bolj odprti ter komunikativni, zato bo tudi svet videti prijetnejši.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.