numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 5. 9. 2017

Družba lahko pomeni prijatelje ali vojno. Kaj boste izbrali?

Z današnjim dnem se tudi Merkur obrača v direktno smer. In ker je rad opažen, lahko za na konec še nekoliko ponagaja, zato boste morda bolj nestrpni ter notranje nemirni. Tudi danes se opremite s strategijami, o katerih sem pisala včeraj. Predvsem tisti, ki imate v svoji osebni numerični kodi števili 4 in 8.

LJUBEZEN:

Danes se bo vaša čutnost začela prebujati. In ker bo tudi vaša domišljija zelo kreativna, vas lahko pritegne oseba, katere do sedaj morda niste niti opazili. Boginja Venera začenja šepetati, zato bo narasla vaša seksualna privlačnost, domišljija jo bo le še spodbujala. V stara razmerja lahko vnesete nov ogenj in prižgete novo strast. Pravzaprav bo kvaliteta vajine seksualnosti danes kazala precej realno podobo kvalitete vajinega razmerja na splošno. Hladna postelja ohladi tudi srce. Zagrejte jo! Ni čas, da partnerja deložirate na kavč.

Samski boste zažareli in se bolj čutno odzivali na poglede ter namige nasprotnega spola. Ker pa boste precej spremenljivega razpoloženja, še ne razmišljajte o poročnih šopkih. Ugajal vam bo občutek zaželenosti, pa tudi svobodi se ne boste tako hitro pripravljeni odreči. Ah, kar čutite, da ima usoda za vas še nekaj novih adutov v rokavu in da se nič ne mudi, kajne?

ZDRAVJE:

Mnoge težave izvirajo iz nezadovoljujočih odnosov, potlačenih čustev ter pomanjkanja radosti in veselja. Žalost povzroča težave s pljuči in dihanjem, strah pred zapuščenostjo pa otežuje delovanje ledvic. Nobene bolezni zares ne pozdravimo le z medikamenti. Ozdravimo takrat, ko razrešimo vzrok za nastanek bolezni.

DENAR:

Morda dobite kakšno darilo od sorodnikov ali vaših bližnjih.

KARIERA:

V svoje delo in delovno okolje vnesite nekaj več humorja in sproščene lahkotnosti. Napor in garanje vam bosta prinesla manjše rezultate kot intelektualna izmenjava mnenj z drugimi. Pri komunikaciji se izogibajte agresivnemu vsiljevanju lastnega mnenja ter dlakocepstvu.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ohranite veselje, pojdite skupaj na kakšno prireditev, zabavo, kino ali zgolj na kozarec svežega sadnega soka in presno tortico. Ni dan za resne pogovore, več boste dosegli s sprejemanjem njihove enkratnosti in z izražanjem spoštovanja. To je čas mehkobe in sodelovanja.

PRIJATELJSTVO:

Splača se vam negovati prijateljstva, ki jih želite v prihodnje obdržati in še poglobiti. Bodite radodarni, povabite jih na večerjo, pijačo, sladoled…. Uživali boste v njihovi družbi in poglobili odnose. Saj veste: za prijatelje si je treba čas vzet.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda boste čez dan postajali vse bolj konfuzni in čustveno vznemirjeni. Ter nagnjeni k hitri zamenjavi razpoloženja. Zadihajte. Humor vam bo pomagal na vseh življenjskih področjih. Družite se s prijatelji, bodite blagi in ne začenjajte vojne v družini.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.