numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6. 1. 2018

Ko odstranimo odvečne stvari, se ustvari prostor za nekaj novega!

Že iz otroštva se spominjam, da je bila sobota namenjena generalnemu čiščenju stanovanja. To ni naključje, saj je prav sobota znana kot Saturnov dan. Dan za resno delo, pridnost in urejanje. Danes je natančno takšna sobota, ki je namenjena čiščenju in pospravljanju. Manjšim popravilom. Ko zmečemo vse odvečno in nepotrebno iz predalov in omar, celo v naši glavi zaveje nov veter. Dobro bi bilo pospraviti predvsem klet in podstrešje. Nato pa še vse ostalo vmes. Če si finančno lahko privoščite pomoč, si jo dajte. Manj boste utrujeni in telo vam bo hvaležno. Meni zelo ugaja medsebojna prijateljska pomoč: en mesec generalno počistimo pri meni, naslednji pri tebi, nato pri tretji prijateljici… Tako se delo porazdeli in se ob njem zabavamo. Postane obred, ki nas združuje. Pa vedno je tako, da nekdo enega dela resnično ne mara, drugemu pa ne predstavlja večjega napora ali v tistem celo uživa. In če si za najbolj zoprna opravila privoščite urico ali dve plačane pomoči, postane takšna sobotna generalka dogodek, ki se ga že v naprej veselite. Poskusite. Vam pa odsvetujem, da danes sorodnike ali prijatelje prosite za kakšno finančno pomoč – ne bomo dobro slišali na to uho.

LJUBEZEN:

Pravijo, da se ljubezen izraža na različne načine. Današnji način je urediti dom tako, da nam bo čimbolj prijetno. Da poskrbimo za vsa tista drobna opravila, kot so menjave žarnic, varovalk, pritrditev poličk… Saj veste; za tista, za katere stvari vas je partnerka že lani prosila in ste obljubili, da boste uredili takoj. Hja, če gnezdo ni urejeno, mehko in toplo, se vsak kamenček spremeni v skalo spotike.

Samski boste imeli več uspeha v prijateljstvu kot v partnerstvu.

ZDRAVJE:

Pridnost je ena izmed najvišje kotiranih vrednost pri Slovencih. Imamo ogromno pregovorov glede pridnosti. En pravi: Delo krepi človeka. Vem, mnogi se boste hudovali name, vendar je moje prepričanje, da preveč dela krepa človeka. Pri rutinskem delu uporabljamo le ene mišice in to je drža, za katero plačujemo davek na stara leta. Če smo že pridni, si vsaj vmes med pavzami privoščimo večkrat kratke raztezne vaje. Telo nam bo hvaležno. Zelo blagodejno vpliva tudi plavanje in šport v vodi. Če imate kakšne večje težave, pa le stopite do zdravnika. Dan je odličen za zdravstveno pomoč.

DENAR:

Danes nas lahko napadajo nevidne mušice skoposti, pa je nesmiselno kogarkoli prositi za denar. V nas se bo prebudil tisti hrčkast del, ki je miren le takrat, kadar ima večje zaloge.

KARIERA:

Če ste v službi, bo vaša prizadevnost opažena in vztrajnost se vam bo obrestovala. Če ste podjetnik, pa se posvetite tistim rutinskim intelektualnim delom, ki pač morajo biti opravljena.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Tudi čiščenje in pospravljanje lahko spremenimo v dogodek, ki nas povezuje. Otroci pravzaprav silno radi pomagajo pri domačih opravilih, če se obračamo k njim s spoštovanjem. Če njihov trud vidimo, ga pohvalimo in ustrezno nagradimo. Pa nikar ne skočite v zrak – nisem imela denarja ali podkupnine v mislih. Preberite si knjigo Kena Blancharda: Pljusk pohval. Čeprav je že precej stara, se mi zdi ena izmed najbolj uporabnih.

PRIJATELJSTVO:

Kako vam ugaja moj zgoraj opisani predlog o prijateljski navezi in medsebojni pomoči pri čiščenju? Morda bo všeč tudi prijateljici, pa bo obema lažje in prijetneje.

SPLOŠNO POČUTJE:

To je resnejši dan, v katerem razmišljamo o dolžnostih, o načrtih, o tem, kaj vse še moramo postoriti… Moram vedno povzroča notranjo napetost in tesnobo. Pri mnogih celo odpor in negodovanje. Če vas stiska v želodcu ob razmišljanju, kaj vse morate še postoriti in pospraviti, pomislite, koliko ljudi bi v trenutku zamenjalo z vami. Z veseljem, radostjo in srečo bi čistili svoj dom – pa ga nimajo.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kakšna je vaša osebna numerična koda, kakšno je vaše življenjsko poslanstvo in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.