numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6. 10. 2017

Nepremišljena dejanja lahko povzročajo dolgotrajno bolečino!

Danes vam lahko pomaga nasvet naših babic: Preden kaj rečete, preštejte do 10. Pojdite med prijatelje, v družbo, vendar se izogibajte pomembnim pogovorom. Možni so nepričakovani izpadi in čustveni preobrati. Z enim dejanjem lahko podrete kakšno razmerje. Če boste čustveno preveč vznemirjeni in bi najraje vse porušili, vam svetujem, da energijo sprostite s tekom, v boksu ali na fitnesu. Za vse ostalo vam bo kasneje žal.

LJUBEZEN:

Razplamtelo strast je najbolje potešiti v domači postelji. Ta ogenj vaju lahko dodatno zbliža. Če se boste zapletli v avanturo, lahko postavite na kocko marsikaj, česar ne želite izgubiti.

Samski lahko čisto nepričakovano spoznajo usodnega partnerja ali se spustijo v neko novo razmerje. Prepustite se strasti.

ZDRAVJE:

Bodite previdni pri elektriki in pri delu z električnimi aparati. Ni dober dan za operativne posege ali obisk pri kiropraktiku.

DENAR:

Če imate naročenega kakšnega mojstra, se predhodno dogovorite glede cene. Možne so namreč goljufije in kraje.

KARIERA:

Uspešnejši boste pri timskem delu, sicer pa je to dober dan za različne nastope, predstavitve, prezentacije…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Pojdite z otroki na športno igrišče, odigrajte odbojko ali med dvema ognjema…. Preživeli boste nepozabni dan, ki vas bo povezal. Sicer pa se raje ugriznite v jezik, kot da vas ego zavede v prepir.

PRIJATELJSTVO:

Najbolje se boste počutili med prijatelji, če odigrate kakšno partijo tenisa, odbojke, karkoli… Družba vam bo dobro dela, le izogibajte se konfliktnim temam.

SPLOŠNO POČUTJE:

Občutljivi boste, polni neke nemirne energije in prehitro boste reagirali na vsak dražljaj iz okolja. Izogibajte se hitremu speljevanju na cesti in prepirom.

Za osebni numerološki coaching se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.