numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6. 11. 2017

Bodite to, kar ste vi sami. Ne glede na posledice, ki bi jih zaradi tega lahko imeli drugi. Naj vas dolžnosti do drugih ne odpeljejo stran od vašega bistva.

Odličen dan, da stopite čez kakšno lastno omejitev. Pokažite svoj obraz. Za podjetnike, umetnike, obrtnike in rokodelce je ugoden dan za predstavitve svojih izdelkov in storitev, za prodajo in drobna trgovanja. Za nastope, druženja in zabavo. Če boste razširjali območje delovanja in prodaje, vam bo tujina dala dobre rezultate. Za pisanje člankov, testov, za intelektualna razpravljanja. Lažje boste sodelovali z drugimi, bolj boste komunikativni ter lažje boste prestopili kakšen strah, tremo… To je idealno obdobje za daljše potovanje, predvsem v tujino in za razpad vsega, kar vas oddaljuje od vas samih.

LJUBEZEN:

V že obstoječi zvezi se ne boste več pripravljeni prilagajati in podrejati čez mejo tistega, kar je za vas sprejemljivo. Pogovorite se. Izrazite, kaj si želite in česa niti pod razno ne boste več prenašali. Čas je za odkriti pogovor, zato so v mnogih razmerjih možna besedna prerekanja. Predvsem se odsvetujeta obe skrajnosti: podreditev ali razdor. Tudi prepir in konflikt je lahko vir pozitivne spremembe v prihodnosti.

Samski imate danes možnosti za dobro zabavo. Morda vas pritegne privlačni tujec.

ZDRAVJE:

Morda bodo nekateri rahlo obremenjeni z nekoliko nervozno energijo dneva. V takšnem dnevu se je smiselno odpovedati alkoholu, predvsem pa resnično ne sedajte za volan, če ste predtem pili alkohol.

DENAR:

V takšnem dnevu denar kar kroži. Nekaj kupimo, nekaj prodamo ali dobimo… Ne sklepajte pomembnejših materialnih pogodb, razen če gre za nakup nepremičnin v tujini.

KARIERA:

Zavihajte rokave in se lotite urejanja vseh tistih majhnih zadev, ki jih ponavadi prelagate. Dan je kot nalašč, da zaključite kup majhnih stvari: odgovorite na vso pošto, pokličete vse stranke, pošljete vse dopise in predloge…

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Premalo se zavedamo, da so le srečni starši zares dobri starši. Bodite nežni in radodarni, najprej do sebe, nato pa še do svojih najbližjih. Pogovarjajte se z njimi, zanimajte se za njihova stališča. Dan je idealen, da skupaj odigrate igrico Jaz sem. Igrica je odlični pripomoček za gradnjo medsebojnega spoštovanja in bližine ter zdrave samopodobe. Je odlična naložba v odnose.

PRIJATELJSTVO:

Morda boste imeli pojačano potrebo po druženju s prijatelji, po pogovorih in zaupnem besedovanju. Če ne boste prestopili mejo obrekovanja, boste preživeli res prijetne trenutke. Morda pa skupaj odigrate igrico Jaz sem.

SPLOŠNO POČUTJE:

Veliko bolje se boste počutili, če boste šli v družbo in če boste aktivni. Samota v takšnem dnevu ustvarja dodatno težo. Morda boste nekoliko nestrpni, preveč hiteli, se hkrati lotevali desetih majhnih stvari…


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.