numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6. 12. 2017

Polepšajte si svoj dom in vnesite vanj več barvitosti in sonca. Naj vas vaš prvi jutranji pogled prevzame z lepoto prostora okrog vas.

Če gradite ali adaptirate, danes je pravi dan, da se posvetite domu in dokončate tisto, kar do sedaj niste uspeli. Poskrbite za domače ognjišče, za investicije v dom, prepis lastništva (le tam, kjer ste to že nameravali in začeli, vendar vam ni uspelo končati). Ne začenjajte na novo. Začnete lahko le na nov način, kjer ste do sedaj bili neuspešni. Nove kupčije in nakup nepremičnin raje sklepajte naslednje leto. Prav tako boste zadovoljni, če se posvetite gospodinjskim opravilom ali se skupaj z otroki posvetite peki domačih dobrot. Pod okriljem doma se bomo danes najbolje počutili. Danes ni dan za športna tekmovanja in športne aktivnosti.

LJUBEZEN:

Dan je kot nalašč za to, da se bolj posvetimo svojemu partnerju. Če sta starša, nikar ne glejta na partnerja kot na mamo in očeta. Poglejta se kot moškega in žensko. Preživita vsaj nekaj časa skupaj brez otrok. Privoščita si obisk v savni ali v masažnem salonu, pojdita plavat za kakšno urico. Otrokom bosta dala dobro popotnico na partnerskem področju, če bodo videli, da sta nežna drug z drugim in si dasta prednost pred otroki. Otrok mora čutiti, da je mama očetu pomembnejša od njega in da je oče mami pomembnejši. Kako to doseči? Najprej prisluhnite, kaj vam želi povedati partner, šele potem prisluhnite otroku. Ko se srečate, najprej pozdravite, objemite in poljubite partnerja, šele potem otroka. S tem boste dali otrokom občutek trdnosti in varnega doma.

December je mesec čiščenja tudi na čustvenem področju. Mnoge zveze se bodo končale, mnoge navade v zvezah se bodo končale. Naj se končajo slabe in začnejo dobre. Nekatere osebe bodo začutile v sebi moč, da naredijo konec razmerju, ki jih izčrpava. Umaknite se iz partnerskega odnosa, ki uničuje vas in vašo ustvarjalnost.

Samski – danes se boste bolje počutili v miru svojega doma kot v hrupni družbi ali na zabavi.

ZDRAVJE:

Obiščite zdravnika, če imate težave. Veliko se gibajte na svežem zraku, v svojo prehrano pa vključite čim več zelenja. Danes vam priporočam plavanje.

DENAR:

Svojo ustvarjalnost boste znali izraziti na praktični način in jo dobro vnovčit.

KARIERA:

Energije dneva podpirajo delo z ljudmi. Če ste učitelj, vzgojitelj, svetovalec… boste mnogo bolj uspešni kot v strogo poslovnem delu. Še vedno bomo nekoliko bolj čustveni in notranje občutljivi, zato nikar ne jemljite vsega osebno. Z lepo besedo bomo dolgoročno več dosegli. Negujte sodelovanje z ljudmi, ki vas spodbujajo in zavrnite tako ljudi kot položaje, ki zahtevajo od vas, da igrate nekoga, kar vi niste.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ni dan za kreganje, danes je dan za sodelovanje in medsebojno pomoč. Za lepoto, urejanje oblačil in doma.

PRIJATELJSTVO:

Sodelujte s prijatelji, vendar le s tistimi, ki vam bodo služili kot vir navdiha, energije in moči. Odmaknite se od ljudi, ki vam jemljejo energijo. Družite se z ljudmi, ki imajo podobno energijo kot vi. Najbolje se boste počutili pa doma.

SPLOŠNO POČUTJE:

Morda bomo čutili večjo potrebo po pozornosti, nežnosti in pripadnosti nekomu. Zato so lahko samski bolj nagnjeni k otožnosti in melanholiji. Včasih je najbolje, kar storimo to, da se potegnemo nekoliko nazaj in se za kratki čas umaknemo v samoto ter se posvetimo zgolj sebi.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Če vas zanima, kaj je vaša osebna numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko naročite na gsm: 031 535581.

Srečno, Emily

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.