numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6.3.2018

Če želimo spremeniti svoje življenje, moramo spremeniti odločitve o tem, za kaj se bomo zavzemali in kaj bomo storili. (Anthony Robbins)

Škoda bi bilo ne izkoristiti vplivov tega dne. Dober dan za poslovna srečanja in dogovore, za podpise pogodb ali za ustanovitev nove firme. Za stvari, ki so nam res pomembne, smo se pripravljeni tudi boriti. Energije dneva podpirajo našo bojevitost in tekmovalnost, hkrati pa bomo imeli dovolj empatije tudi za druge. Prepiru se raje izognimo, kajti nihče ne bo popustil, pa lahko sporne zadeve kar naenkrat zavzamejo megalomansko širino. Ker bomo jasneje zaznavali, hitro brali med vrsticami in videli izza kulis, se lahko tudi prepiru izognemo. Naš najhujši sovražnik je ego.


LJUBEZEN:

Čustva bodo zaplesala tango, pa je dobro, če jim tudi telo sledi. Dan za strast, čutnost in erotiko. Seksualna energija bo na višku in ta posebna, primarna seksualna energija bo prisotna v vsakem pogledu, gesti in koraku. Pari lahko to energijo izkoristite za močnejšo vez med vama ali za ljubosumne izbruhe; odvisno od kvalitete vajinega razmerja.
Samski – življenje vas kliče in nikar se ne zadržujte.

ZDRAVJE:

Če je mogoče, se izognite operacijam ali puljenju zob. Dobro pa nam bo delo plavanje ali ples.

DENAR:

Zna se celo zgoditi, da boste nepričakovano kaj dobili. Morda od partnerja ali nasprotnega spola, morda od družine in prijateljev. Lahko pa se izpogajate za boljše procente, višjo plačo…

KARIERA:

V ospredju so sodelovanja. Ali razkoli in prekinitve. Ali – ali. Kaj bo prevagalo pri vas, je odvisno od izračuna poslovnega ujemanja. Tvegajte in se borite za tisto, kar si želite, vendar se za vsako ceno izognite prepiru. Tudi ni dober dan za tožbe. Recept za uspeh je, da ne sprejmete zavrnitve. Poskusite vedno znova in znova, še in še. Tako boste sigurno uspeli. Bodite vztrajni kot mačke, ki niso užaljene, tudi če jih 10 x vržete skozi vrata. Prav tolikokrat se vrnejo, če želijo nekaj doseči. Danes so mačke naši učitelji.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Danes bomo bolj znali opaziti, kaj se dogaja v naših dragih. Kaj jih muči ali preprosto opazimo, da so v stiski in napeti. Otroci potrebujejo nežnost, sprejemanje in odobravanje. Posebno še takrat, ko naredijo kaj narobe. Izogibajte se kritiki, kolikor se le da. Ne bojte se, da bodo zašli na kriva pota, če jih ne boste kritizirali. Prav tako to ne pomeni, da se z vsem strinjate in vse odobravate. Odobravate otroka, ne vsakega njegovega vedenja. In prav tako mu z vso odločnostjo pokažete, da je sam odgovoren za posledice in da bo za neumno vedenje moral sam zagristi v kislo jabolko. Vendar ga vi za to nimate nič manj radi. Če imate čas, odigrajte z njim igrico Jaz sem. Pomagali mu boste prebuditi en njegov zdrav notranji del, zaradi katerega se bo počutil bolje.

PRIJATELJSTVO:

Višek energije in morda celo nestrpnost lahko zelo zdravo otresemo pri kakšnem športu. Danes je dober dan za skupinske športe.

SPLOŠNO POČUTJE:

Verjetno bomo precej zaposleni, pa tudi precej preobremenjeni. Morda celo vzkipljivi in nestrpni in le težko bomo prenašali, da nam kdorkoli govori neresnico. Delovali bomo iz naših najbolj osnovnih vzorcev in najbolj nagonskih potreb.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.