numeroloski-vidik-dneva

Numerološki vidik dneva: 6.4.2018

Naša čutila so tista, ki svet okrog nas spreminjajo v pekel ali v nebesa.

Dan, ki ga oblikujeta dve najbolj čustveni in čutni števili: 6 in 3. Šestica daje pojačano željo po užitku, zabavi in druženju, po partnerstvu in domu, trojka poskrbi za obilico emocij. Tudi za to, da jeziček ne miruje ?. Dan za ustvarjalnost, izobraževanje, seks, zabavo in lepoto.


LJUBEZEN:

Tudi na področju spolnosti smo Slovenci precej zavrti. Še dobro, da imamo domišljijo ?. Hm, dodajmo nekaj iskric med domače rjuhe. A veste, da lahko rahlo žgečkljivi, rahlo perverzni besednjak v ključnih trenutkih prelomi tudi kakšno nepotrebno spono? Naj sodeluje jezik… Pustite domišljiji prosto pot, danes krepost ni zaželjena.
Samski, če bo krepost vaš svetovalec, se boste tudi jutri sami zbudili ?.

ZDRAVJE:

Dober dan za plavanje ali ples.

DENAR:

Če boste nepričakovano trošili čez meje razuma, vas bo že jutri bolela glava.

KARIERA:

Precej ustvarjalnih idej lahko zasveti danes v vaši glavi. Uporabite jih za izboljšavo starih projektov, z novimi počakajte. Dober dan za umetnike.

ODNOS STARŠI/OTROCI:

Ko preprosto zgolj uživamo v družbi drug drugega, deluje na naše odnose to tako kot rahlo okopavanje rastlin na vrtu. Dobro dene in omogoča še bujnejšo rast. Odigrajte igrico Jaz sem. Kupite jo lahko tukaj: https://www.emilyenveritas.com/shop/jaz-sem/

PRIJATELJSTVO:

Idealen dan za druženje.

SPLOŠNO POČUTJE:

Večinoma se bomo počutili silno dobro in ugodno. Le ljudje, ki imajo v svoji osebni numerični kodi števili 5 ali 7, bodo nemirnejši ali lahko dobijo nepričakovano in neprijetno novico.


Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. In ker smo ljudje kot rožice na travniku, ki je vsaka majčkeno posebna in drugačna od druge, imamo tudi različne rezultate.

Za podrobnejšo osebno analizo se naročite na gsm: 031 535581.
Srečno, Emily

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.